Programare on-line pentru înmatricularea maşinilor

Doljenii au posibilitatea, începând cu prima zi a lunii februarie a.c., să îşi facă programări on-line în vederea efectuării de înmatriculări auto. În numai şapte minute, cetăţenii îşi pot rezolva problema, reprezentanţii Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto Dolj considerând că astfel operaţiunile cu publicul se vor optimiza.

0
noul sediu pentru inmatriculari auto din pipera

„Din data de 01.02.2017 S.P.C.R.P.C.I.V. Dolj vă pune la dispoziţie un site unde se pot face programări on-line pentru efectuarea de înmatriculări şi transcrieri de vehicule. Astfel, prin introducerea site-ului www.permise-inmatricularidolj.ro, vă punem la dispoziţie un instrument modern de rezervare on line a serviciilor pe linie de înmatriculări/transcrieri autovehicule cu posibilitatea alegerii datei în care solicitantul se poate prezenta în vederea depunerii documentelor. Precizăm faptul că în urma verificării disponibilităţii la data solicitată softul emite primul interval de timp disponibil în paşi de câte 7 minute considerat suficient pentru rezolvarea unui set de documente”, se arată în comunicare SPCRPCIV Dolj.

Programare gratuită

Programarea este gratuită şi netransmisibilă, iar înainte de completarea programării solicitantul se asigură că deţine toate actele necesare depunerii cererii şi care sunt menţionate în lista de documente afişate la sediu sau publicată pe pagina de Internet www.prefecturadj.ro la secţiunea care interesează.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ