Indiscreții de Vâlcea

0

Fostul senator Coca a plecat din PSD Vâlcea
Unul dintre cei mai longevivi activişti ai PSD Vâlcea, secretarul executiv Laurenţiu Coca, fost senator de Vâlcea, a părăsit organizaţia judeţeană. În prezent, Coca este funcţionar la Senatul României, situaţie în care nu mai poate ocupa o funcţie politică. Însă “om de rând” în partid poate să fie, prin urmare, s-a înscris în organizaţia PSD a Sectorului 6. Iar Bucureştiul este o rampă excelentă de relansare, aşa că surprizele pot apărea oricând. Bun, a plecat Coca, mai de voie, mai de nevoie, întrebarea este cine va ocupa funcţia de secretar executiv al PSD Vâlcea? Funcţie de top, parol!

Absenţi!
Ce a făcut deputatul PNL Cristian Buican, preşedintele Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului, în prima zi de lucru a acestei comisii? I-a pus “absenți” pe Liviu Dragnea şi Nicuşor Dan, care au lipsit la şedinţa de comisie.

Amnistia, un fel de moaşte!
Ce aşteaptă Romulus Bulacu, senator PNL de Vâlcea, ca pe sfintele moaşte? Păi aşteaptă amnistia mult vehiculată pentru a scăpa de situaţia de incompatibilitate dovedită în care se găseşte. Hm, posibil să aibă noroc, având în vedere interesele ”de sus de tot”.

Să fi demisionat Udubae?
Gheorghe Udubae (PNL), primarul comunei Bujoreni, ar fi demisionat zilele trecute. În lipsa unui comunicat oficial, trecem informaţia la această rubrică de zvonuri. Se pare că Udubae este depăşit de problemele primăriei, dar şi de nişte scandaluri pe bandă rulantă cu fostul secretar. Tot mai bine la Riviera, domnu’ primar!

Frumoasa şi deszăpezirea
Cea mai frumoasă dintre cele mai frumoase, primăriţa comunei Suteşti, Carmen Lixandru Stănescu, fată hărnicuţă, se poză, zilele trecute, în localitate, cu preşedintele CJ Vâlcea. Postă poza pe facebook şi o comentă astfel: “Ne-a surprins plăcut prezenta domnului Presedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea in comuna noastră pentru a se asigura de bunul mers al deszăpezirii”. Ce au înţeles unii din asta? Că primăriţa nu este în stare să facă deszăpezirea şi că a venit conducerea CJ să o ajute: “La Creţeni a deszăpezit Spîrleanu, iar la Suteşti altcineva că pe dumneavoastră va depăşea situaţia”, a comentat o postacă pe numele ei Florentina Stătescu. Ei, aş!

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ