Ionuţ Stroe: Craiovenii de dreapta trebuie să aibă încredere în PNL

Președintele PNL Craiova, Ionuț Stroe a transmis, în cadrul unei conferințe de presă organizată duminică, la Craiova, un mesaj pentru craiovenii de dreapta.

„Lansez un apel catre oamenii de dreapta să aibă încredere în PNL, sa aibă încredere în oferta noastră politică. Să aibă încredere în premierul pe care îl sprijinim. Există un singur partid liberal și acela este PNL“, a declarat Stroe. În opinia sa, toate celelalte partide mici nu sunt în această campanie electorală decât niște sateliți care lucrează pentru PSD, iar oamenii nu ar trebui să-și irosească votul investind, indirect, în stânga sau investind în partide care nu au sanșe să intre în Parlamentul Romaniei.
În privința viitorului premier al României, președintele PNLCraiova a susținut necesitatea unui premier cinstit, corect și serios. „Nici Ponta, nici Dragnea, nici vreo clonă de-a lor nu pot conduce România către mai bine. Noi nu susținem doar un om, susținem un model de responsabilitate, de gândire și de a face bine lucrurile”, a spus Ionuț Stroe.

Un alt punct pe agenda conferinței a fost reforma parlamentară, PNL asumându-şi ca noul Parlament investit să schimbe imaginea și metehnele dobândite în ani de zile de acest for. „Aici ma refer la eliminarea privilegiilor din Parlarlament, la eliminarea pesiilor speciale, la modul cum lucrează alesii, adică la prezența constantă în circumscripții și în Parlament”, a declarat deputatul PNL, care a mai spus: „Putem restabili onoarea Parlamentului din România, în primul rând, cu liste curate. Apoi, cu o serie de măsuri absolut necesare pentru a reforma instituţia Parlamentului, pentru a-l face puternic şi respectat. Ce propunem? Renunţarea la privilegiile parlamentarilor de orice fel. Orice vot trebuie să fie la vedere. Este esenţial ca acest principiu să fie folosit în ceea ce priveşte cererile Justiţiei. Procedura de ridicare a imunităţilor trebuie să fie făcută transparent şi într-un termen de 48 de ore maxim. Este nevoie de un program de lucru categoric remaniat şi de folosirea unui sistem de prezență de tipul celui din Parlamentul European. Acest mod de a gândi le poate reda românilor și mai ales tinerilor încrederea că se poate guverna altfel, că România se poate însănătoși“!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ