Indiscreţii de Vâlcea

0

Misterul de la PSD
Se zvoneşte că pe lista PSD Vâlcea pentru alegerile parlamentare ar putea candida fie Nicu Bănicioiu, fost ministru al sănătăţii, fie Eugen Orlando Teodorovici, ex-ministru de finanţe, al fondurilor europene etc., etc. Săptămâna viitoare se va devoala misterul.

PIPERION!
O minte talentată a publicat, pe pagina de facebook „Salvaţi Oltchim Râmnicu Vâlcea”, un text plin de umor. Un umor trist, având în vedere situaţia, însă absolut savuros. Iată textul: „PESTE CÂTEVA ZILE, JOI 20 OCTOMBRIE 2016, VA AVEA LOC LA OLTCHIM „REVELIONUL ÎNTÂRZIAŢILOR” SUB „BAGHETA” LUI GHEORGHE PIPEREA. SAU MAI BINE ZIS VA AVEA LOC (CU O ÎNTÂRZIERE DE 5 LUNI) ANIVERSAREA A 50 DE ANI DE LA INFIINŢAREA OLTCHIM (15 MAI 1966 – 15 MAI 2016), ÎN PREZENŢA A 500 DE INVITAŢI DIN ŢARĂ ŞI DIN STRĂINĂTATE.
ACEST „REVELION” VA PURTA NUMELE DE „PIPERION”.
PIPEREA, DUPĂ CE A „BĂTUT” ÎN SEPTEMBRIE 2016 „BANC(NOTA)” OLTCHIM DE 1 LEU ŞI „BANC(NOTA)” OLTCHIM DE 5 LEI, SCHIMBĂ ISTORIA OLTCHIM …
15 MAI SE SĂRBĂTOREŞTE ÎN 20 OCTOMBRIE. FOŞTII DISPONIBILIZAŢI SUNT SFĂTUIŢI SĂ NU APARĂ LA OLTCHIM … LA CEAS ANIVERSAR … PENTRU A NU SPERIA INVITATII ASA CUM AU „SPERIAT”, ÎN TRECUT, INVESTITORII CARE BĂTEAU LA PORŢILE OLTCHIM.

Întrebare şi răspuns
Întrebare: Ce fac cei circa 500 de oameni pe care demisionarul din PSD, Romeo Rădulescu, i-a adus cu el? Răspuns: După toate probabilităţile, rămân acolo.

Şmecher!
Şmecher, candidatul liberal la Camera Deputaţilor, Victor Stănculescu! Zice că bune ar fi să se reîntoarcă în partid Romeo Rădulescu, acum că a plecat şi de la PSD. Adică să pună umărul pentru ca el, Stănculescu, să ajungă deputat. Aş!

Oare?
Domnule, dintr-o dată se învioră o parte a presei locale. Adică aia care a fost în vacanţă prelungită de vară, din lipsă de fonduri şi de interes. Apăru şi la tarabă, că se apropie alegerile şi poate mai are norocul „chior” de la locale. Oare?

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ