Indiscret Special
Articole Similare
Voteaza Articolul

Horoscop 2012


Capricorn (21.12-19.01)
Planetele se vor alinia pe 21, dar solstiţiul vă aparţine prin excelenţă. Semnificaţie: motivaţii majore, dorinţă de autodepăşire, chef de viaţă. Şi chef de chef atunci când e cazul. Anul 2012 vă va scoate în cale destule evenimente când veţi termina o etapă şi veţi începe alta. Timpul, parcă mai grăbit decât în 2011, îl veţi împărţi între familie şi locul de muncă, fără discontinuităţi sau griji. S-ar spune că efectul crizei financiare e pentru alţii. Puncte luminoase îndeosebi în intervalul mai-august, când beneficiile investiţionale nu vor înşela aşteptările. Sănătatea se va încadra în limite fireşti, cu observaţia elementară a respectării principalelor mese ale zilei. Saturn, planeta tutelară, vă întăreşte convingerile, ştiţi ce să cereţi - oricui, oricând. Calităţile lucrative, imaginaţia de toate culorile (mai mult sau mai puţin politice) şi spiritul novator vor puncta în atingerea scopurilor. Până în octombrie, influenţa benefică jupiteriană (experienţă, relaţionare etc.) se va simţi din plin. Apoi veţi încăpea pe mâinile lui Marte, când întregul climat se va consolida aşa “cum vă place”.

Vărsător (20.01-18.02)
Vă aşteaptă un 2012 extrem de variat, de atractiv, dar şi, pe alocuri, imponderabil. Apar întrebări legate de imagine şi performanţă. Răspunsurile vin greu, deoarece, dincolo de câştig (deloc neglijabil) şi de cutremure financiare, stabilitatea ia faţa încercărilor de pionierat. Din bipolaritatea Saturn-Uranus, cel de-al doilea marker va fi mai pronunţat. Ce înseamnă el? Introspecţie, creativitate, charismă. Poate şi gust de aventură, ţinut totuşi sub control. Mercur şi Luna Nouă vă vor răsfăţa cu oportunităţi care nu se refuză. Pe revers, nerespectarea unor norme, legi sau reguli, nu vă iartă. O schimbare de aer va fi bine-venită din iulie, nefiind exclusă străinătatea. Toamna va fi anotimpul unui succes profesional de anvergură (examen, titluri onorifice, premii). Evitaţi orele de lucru “fără număr” din faţa calculatorului, ca şi gărzile de noapte. Norocul vă dă târcoale spre finele anului, dar e dificil de precizat în ce anume ar consta. Ştiţi clişeul: “Încercaţi!”

Peşti (19.02-20.03)
Compatibilităţile clasice ale acestui semn de apă, mistic şi devotat, nu vor ieşi din tipar. Atunci când se va fisura ceva, veţi trage cu dinţii pentru remediere. Involuntar sau nu, scopul machiavelic scuză mijloacele. Cu deosebire când în joc se va găsi unul dintre membrii familiei, cel mai tânăr, poate. În varii împrejurări, dintr-o pornire aspectată în exces de Neptun (martie-aprilie, septembrie-octombrie), vă vor surâde căile oculte. Orice sacrificiu în dragoste, ca şi în cele mai mici detalii ale vieţii de cămin, vă e la îndemână. În teorie, cât cuprinde. În practică, mai deloc. Vă veţi selecta parcimonios partenerii şi subalternii, capitol la care sunteţi imbatabil. Opoziţii mai aparte, de-a lungul lunii iunie, vă cer precauţie maximă. Analizaţi veriga slabă a lanţului socio-profesional şi decideţi în consecinţă. După care, de bună voie şi nesilit de nimeni, veţi cheltui pe măsura unui anumit eveniment monden. Încheiaţi în forţă un 2012 care v-a întins deja noi punţi de înţelegere şi satisfacţii materiale. E adevărat că nici sensibilităţile proprii nu vor fi mai prejos.

Berbec (21.03-20.04)
Accentul cade pe deblocarea conjuncturilor pozitive, cu mare influenţă în circuitul banilor, dar şi ca stare de spirit. Drumurile se vor deschide cu precădere în martie, însă până atunci nu trebuie să staţionaţi. Nativii şi conativii de linie vă vor mişca pur şi simplu din loc. O şansă uriaşă de schimbare calitativă apare în astrograma pe mai. Aspectele benefice se vor lega între ele şi în august. Nimic alterabil în sănătate. Marte, războinicul, vă va insufla tărie de caracter, dorinţă de afirmare şi de revanşă. Mercur – mai mult echilibru şi calcul rece. Cum însă nimeni nu e făcut din oţeluri, şi psihicul dumneavoastră va “juca” după cum i se cântă. Aici e aici; în relaţiile amoroase deveniţi nepermis de vulnerabil. Casele astrale favorizate la maxim vor fi a 3-a şi a 11-a. Mereu şi mereu vă veţi pune mintea la contribuţie, bucurându-vă şi bucurându-i pe cei de acasă. De altfel, la capitolul afectivitate (generozitate), vă situaţi printre campioni. Sunt aşteptate mutări spectaculoase în ceea ce priveşte joburile.       

Taur (21.04-20.05)
Anul 2012 vine cu lecţii foarte bine însuşite şi deloc expuse hazardului. Vă veţi fixa, lejer, principalele trasee existenţialiste şi veţi corecta din mers erorile. Vă mai debarasaţi de ratele bancare şi de alte datorii sub presiune. Viaţa de cuplu va fi asumată, la nevoie, când de unul, când de altul. Venus, retrogradă în Berbec, până spre martie, nu face gaură în cer. Tandemul Lună-Soare, oarecum atipic, haşurează pătrăţelele goale în principalele case astrale, cu neşterse legături de sânge. Jupiter, de asemenea, va completa un trident planetar de mare forţă şi persuasiune. Potenţele creative (literatură, pictură, coregrafie) sunt apanajul acestui introvertit semn de pământ. Ca simbol feminin, nu vă atingă nimeni nici cu-o floare! Dragostea, fie şi platonică, va scrijeli suficient pe coala inimii şi nici computerul nu va fi mai puţin simţitor. Banii, odată drămuiţi ca la carte, nu vor constitui un neajuns. Planeta tutelară şi conexiunile sale astrale dezaprobă alimentaţia neraţională. Dacă adăugaţi în schimb nişte ore de sport, om sunteţi!    

Gemeni (21.05-21.06)
Acumulările anului trecut, pe toate palierele, se vor fructifica potrivit doleanţelor. În parte, s-au şi fructificat. Veţi dispune şi de mijloace financiare, şi de strategii la care vor consimţi şi cei apropiaţi. Adică vor pune umărul. Sunteţi înconjurat (…staţi, nu vă fie teamă!) de subiecţi a căror devoţiune e neîndoielnică. Dinamica relaţiei de cuplu (iubire platonică sau căsnicie aşezată) evoluează în parametrii unui Mercur care nu îngăduie tensiuni. Venus vine cu lipiciul adiacent şi cu o coroniţă de lauri pe frunte. Persoanele în vârstă vor găsi sprijin necondiţionat în acest mutabil, totuşi, semn de aer. Simţul practic, oficiile de gazdă şi voluntarismul celor din anturaj vor fi la ele acasă. Exact pe meridianul lui 2012 veţi plusa, conjugat, în petrecerea unui timp liber mai aparte. Aspecte mozaicale din septembrie încolo, când unele planuri vor fi date peste cap. Veţi renunţa la cele costisitoare, împuşcând astfel doi sau trei iepuri dintr-odată. În privinţa sănătăţii, de asemenea, viciile pe care vi le ştiţi trebuie  înlăturate.

Rac (22.06-22.07)
Opoziţiile Lunii pline, de anul trecut, v-au determinat să acordaţi o atenţie exagerată aspectelor exterioare. Repliaţi-vă. E sfatul major pe toată durata lui 2012. E mai sănătos aşa. Câteva praguri de mare încărcătură psihică nu vor lipsi în perspectivă, din păcate. Vi se rezervă, din fericire, şi momente de altitudine, de trăiri poate unice. Specific unui semn de apă introvertit este să se gândească şi să se răzgândească. Dar, odată decis, nimic nu îi stă în cale. Câştiguri în dublă conotaţie; interesant este că pentru o parte din ele nu va trebui să obosiţi. De regulă, fiindcă e şi mai mult magnetism al eului propriu, din iunie până în august traversaţi un timp inefabil. Dintre planete, Mercur şi Venus vă vor da tot concursul. Nativii de grup cu aceste însemne tutelare vor fi un fel de factotum în a doua parte a lui 2012. Ultimul său trimestru va fi străbătut de locuri comune, dar şi de o imensă reuşită pe cont propriu. Recomandabil este să nu turnaţi gaz peste focul unor cuvinte rostite la repezeală.


Leu (23.07-22.08)
Mecanica atât de complexă a cerului natal nu se dispensează de câteva conjuncţii solare de efect: o afacere bănoasă, un contract inedit. Dar nu acestea vor fi sarea şi piperul lui 2012. Mai degrabă influxurile pozitive mercuriene sau saturniene. În consecinţă, apropiaţi-vă de cei cu puteri decizionale, ca şi de cei care v-au stat în gât. Veţi descoperi lucruri uimitoare. Pe care, apoi, le puteţi folosi în beneficiul propriu. E posibil să apelaţi şi la relaţii sus-puse, dar (ochii mari!) cei vizaţi una vor spune şi alta vor fuma. O componentă deloc de neglijat a întregului an 2012 ar fi detoxifierea organismului. Cum e dat fiecăruia să înghită şi câte un hap, deşi se simte perfect, nu e cazul să încălcaţi sfatul medicului. Influxurile saturniene îi avantajează pe cei cu idei şi viziuni, pe filosofi şi pictori. Dar şi pe cei amatori de drumeţii. Aici sunteţi de găsit. Nici lumea idilelor nu vă e străină, dar cu destule riscuri. În toamnă, vă convine sau nu, e musai să rupeţi pisica în două. Şi merită reţinut: orice picior în fund e un pas înainte. Mai ales în politică, dacă aici e baiul.

Fecioară (23.08-22.09)
Dacă există vreo zodie originală între cele 12, care să se acorde în subiect şi predicat cu 2012, ea nu poate fi decât aceasta. Originală, adică fără idei preconcepute, fără complexe de inferioritate şi fără teama de a greşi. Fecioara, cu toată imaginea ei de puritate în carne şi oase, este un temerar! Va pierde, dar va şi triumfa. Îl va trage de mânecă pe partenerul de cuplu, însă îi va şi coase peticile. Îl va motiva. Îl va remonta. La individual, se va impune prin proiecte îndrăzneţe, prin castinguri aparte. Este, cu certitudine, un sentimental norocos. Noroc sau şansă pe care tot ea, Fecioara, şi le frământă singură. Nu are întotdeauna răbdare, răspunde impulsiv şi se vrea,  peste toţi şi toate, turnul de control. Cele mai bune perioade pentru a-şi proba calităţile intelectuale şi afective vor fi mai-iunie şi august-septembrie. Meticulos şi raţional, ca excepţii de la regulă, va izbândi atunci în interviuri şi domenii la care prea puţin a visat. Dragostea faţă de copii şi animale îi reduce simţitor din energia negativă. Rugaţi-o să zâmbească. A zâmbit deja!

Balanţă (23.09-22.10)
E un truism să mai spunem că tot ce înseamnă cântărire şi judecată nu poate fi decât Balanţa în persoană. Nu e obligatoriu să poarte robă, să apere sau să acuze. Dar acest fel de a vedea lucrurile îi este impregnat din naştere. Fel care se mai şi disipează printre alte feluri de a fi, în funcţie de educaţie şi de ADN. Vă recunoaşteţi?... Anul 2012 va accentua această a doua latură, graţie planetelor grele. Aveţi, de exemplu, în Jupiter un aliat irezistibil din ianuarie până în martie şi pe întreaga durată a lui octombrie. Venus, pe de altă parte, se va juca, histrionic şi parşiv, cu inima dumneavoastră. Dacă aţi arvunit-o, aşa să rămână. Dacă nu, mai aveţi puţintică răbdare. Şi unde dragoste nu prea e, sunt bani în schimb (tranzacţii, schimburi etc.). Surprize plăcute vin de la un fiu sau fiică din străinătate, dar şi de undeva din ţară.
Săgeţile în privinţa stării de sănătate urcă adecvat în anotimpurile răcoroase. În rest, staţionează sau se uită în jos. Unul sau două trigoane din primăvară până în toamnă se lasă cu dispute şi conflicte.

Scorpion (23.10-21.11)
“A dori” e cuvântul de ordine al semnului, fix şi nocturn, de apă. Cuvânt patronat, ambivalent, de un Marte confuz şi de un Pluto de adâncime. Dorinţele, avute în gând sau încredinţate “jumătăţii” de cuplu, greu se vor îndeplini de pe poziţii beligerante şi numaidecât. Singura armă veritabilă e răbdarea cu care şopârla înhaţă insecta. Vi se  vor ivi numeroase astfel de ocazii în activităţi ce ţin de migală şi precizie, deci nu disperaţi. Socializaţi însă pe sponci, iar aşa ceva nu convine niciunui patron. Pentru că nu divinizaţi banii, nici nu vă închinaţi lor. Câştigurile vi se vor părea, tocmai de aceea, fabuloase. La fel de bine, potecuţa pe care vine iubitul, vi se va părea un imperiu. Din octombrie, odată cu instalarea lui Saturn, ceea ce ochiţi veţi şi lovi. Până atunci, muncă îndârjită! Şi grijă mare să nu risipiţi într-o zi agoniseala pe o lună. Avertisment: nu cochetaţi cu jocurile de noroc, nu înstrăinaţi bani. Atenţie la ustensilele de lucru, există riscul de a vă înţepa, de a vă tăia.

Săgetător (22.11-20.12)
Anul care tocmai se încheie v-a surprins plăcut cel puţin în câteva puncte nodale. 2012 preia ştafeta şi vă relansează. Nu va fi o cursă solitară, ci o relaţie de interdependenţă aproape completă. Cele mai interesante oportunităţi le aspectează poziţionările lui Jupiter faţă de Lună şi Marte. Destul de rigide uneori, destul de atipice alteori, dar întotdeauna având ceva de spus. Atitudinile şi comportamentele celor din jur forţează mâna semnului de foc. Sunteţi capabil de un altruism desăvârşit, dar şi de un radicalism neavenit. Martie, evident, apoi iulie şi august vor fi lunile cele mai dinamice. Distanţele geografice nu contează, doar apropierile sufleteşti. În sectorul banilor nu vor fi găuri negre, de aceea vă veţi permite şi investiţii cu valoare estetică. Sănătatea, indică astrele, nu străluceşte. Dar nici nu vă va băga în ceaţă. Din acest punct de vedere, dar şi din cel intim, aveţi în partenerul de cuplu un aliat fidel. Nu numai noaptea, ci şi toamna pare să fie un sfetnic bun. Decizii de bun augur începând cu septembrie.

Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus, iar dacă "l-am ochit", aveţi colţişorul dumneavoastră de pagină. De ce facem asta? Pentru că lucrul cel mai de preţ care-i lipseşte acestei ţări este conversaţia şi posibilitatea de a citi şi analiza alte păreri ale românilor ei. Şi nu vă daţi la o parte din a ne critica.

Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.

Nume:
Comentariu:
 O pastorală cu tentă masonică îi înfurie pe preoţi

O pastorală cu tentă masonică îi înfurie pe preoţi

“Întruchiparea unui om îndrăcit”Pastorala este mesajul adresat creştinilor de către arhiereul locului cu ocazia sărbătorilor religioase mari....
Gutău are iarăşi necazuri cu DNA

Gutău are iarăşi necazuri cu DNA

Departamentul Naţional Anticorupţie (DNA) nu îi dă pace fostului primar din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, achitat, recent, de Judecătoria Drobeta-Turnu...
Învăţământul doljean la încheierea mediilor

Învăţământul doljean la încheierea mediilor

Se spune că la fiecare sfârşit de an este bine să tragi o linie şi să faci un bilanţ. Dacă nu plângi sau nu te bucuri, atunci înseamnă că ai...

Vacanţele în Singapore şi Dubai, „antidot“ românesc pentru criză

Cea mai vândută dintre acestea a generat încasări de aproape 200.000 de euro, potrivit datelor oferite de Adulmec.ro. Mai exact, cuponul care costa 12.899 de lei oferea cazare cinci nopţi la un hotel de cinci stele în Singapore, transport cu avionul şi toate taxele incluse pentru două persoane. Oferta a apărut pe site-ul Bestdealz.ro, iar valoarea...
A fost „Din suflet  pentru copii”

A fost „Din suflet pentru copii”

Campania „Din suflet pentru copii” a început în urmă cu un an, iar săptămâna trecută voluntarii care o susţin au depăşit orice aşteptări....
Crăciun sărac la instituţiile publice craiovene

Crăciun sărac la instituţiile publice craiovene

În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, instituţiile publice se întrec care mai de care să îmbrace cel mai frumos „costum” de ornamente...
Pluguşorul portocaliu

Pluguşorul portocaliu

Aho, aho, copii şi fraţi, Senatori şi deputaţi,Staţi puţin, nu disperaţiŞi cuvântu-mi ascultaţi!S-a sculat mai anBăsescu TraianŞi a cuvântatChiar...

Horoscop 2012

Capricorn (21.12-19.01)Planetele se vor alinia pe 21, dar solstiţiul vă aparţine prin excelenţă. Semnificaţie: motivaţii majore, dorinţă de autodepăşire, chef de viaţă. Şi chef de chef atunci când e cazul. Anul 2012 vă va scoate în cale destule evenimente când veţi termina o etapă şi veţi începe alta. Timpul, parcă mai grăbit...
Şantierul Craiova - raiul diriginţilor

Şantierul Craiova - raiul diriginţilor

Contractul de asfaltare pentru zona de nord-vest a Craiovei, scos la licitaţie de municipalitate sub numele de „Reabilitarea infrastructurii rutiere...
 
Enescu, poezie şi colinde, la Călimăneşti

Enescu, poezie şi colinde, la Călimăneşti

În debutul sărbătorilor de iarnă, la Biblioteca “A. E. Baconsky” din Călimăneşti a avut loc un eveniment cultural care a umplut sala de la etajul...
Maeştrii firului de borangic

Maeştrii firului de borangic

Covoare, marame, ştergare, perdele, eşarfe, toate din mătase naturală produsă în gospodărie, care amintesc de cele ale bunicii, şi care totuşi...
7 Sport
Chimistele, vedetele Galei Sportului Vâlcean

Chimistele, vedetele Galei Sportului Vâlcean

Grand Hotel Sofianu a fost gazda celei de-a IX-a ediţii a Galei Sportului Vâlcean, festivitate în cadrul căreia au fost premiaţi cei mai buni sportivi...
 
 2012, o himeră în plus

2012, o himeră în plus

La răspântia dintre ani, timpul cosmic s-a oprit în loc. Nu interesează ce a fost, ce urmează. Imponderabilitate. Ne golim de ultimul leuţ pentru...
Galandala

Galandala

Chelului tichie de mărgăritar îi trebuie. FRF şi LPF şi-au pus podoabele şi, pe 11 noiembrie, au deschis balul. Gala Fotbalului Profesionist pe anul...

Indiscreţii de Vâlcea

Închis la biserică, de CrăciunTaman în dimineaţa de Crăciun, biserica din centrul oraşului Călimăneşti era fix încuiată, spre nemulţumirea multor localnici. De ce? De ce? Răspunsul ar fi că preacucernicul slujise până pe la 2 noaptea şi acum făcea nani! Oamenii însă nu înţeleg şi pe bună dreptate. Cine-a mai văzut biserică...
 
Indiscret Cele mai citite
Indiscret Comentarii Recente
Indiscret Parteneri
Indiscret Arhiva