Indiscret Reportaj
Doctori examinaţi de pacienţi
Voteaza Articolul

510 medici doljeni la mâna bolnavilor


Doctori examinaţi de pacienţi


„INEDIT!!! Primul sistem de cotare a doctorilor din România şi a serviciilor către pacienţi”. Este vorba de site-ul doctorbun.ro, unde pacienţii au ocazia să critice sau să laude doctorii care s-au ocupat de problemele lor medicale. Pe această pagină virtuală apar şi numele a 510 medici din judeţul Dolj. Cei care au trecut prin mâinile lor au ţinut să îşi prezinte aprecierile faţă de aceştia, fie inserându-le numele, fie postând comentarii.

de Larisa Mititelu

„Ai fost tratat cu multă atenţie sau cu indiferenţă? Aici îl poţi «răsplăti» pe doctorul care s-a ocupat de tine. Evaluaţi performanţele medicilor cu care aţi venit în contact pentru a contribui la îmbunătăţirea sistemului medical românesc!”, este mesajul postat de către administratorul site-ului doctorbun.ro. Şi nu puţini sunt cei care au răspuns invitaţiei virtuale. Astfel că numai din Dolj figurează pe această pagină de internet 510 medici.
Nu putem să-i prezentăm pe toţi al căror nume se regăseşte pe această pagină virtuală, în schimb, îi menţionăm pe medicii pentru care pacienţii au postat comentarii.  

Dr. Ileana Zlatian, medic primar dermato-venerologie la Spitalul Clinic Municipal „Filantropia” Craiova: „Doctor bine pregătit, examinează atent pacientul, are răbdare şi îi explică tratamentul, îl cheamă la control şi este un bun partener al pacientului”.

Asistent universitar dr. Cristian Văduva, medic obstetrică-ginecologie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova: „E cel mai bun ginecolog din Craiova. După ce am umblat pe la toţi, chiar şi la Bucureşti, mi-a făcut tratament şi inseminare şi am reuşit să rămân gravidă, am născut! Ce bucurie, după 10 ani de disperare”.

Dr. Izabela Vasilescu, medic rezident la Spitalul de Psihiatrie din Poiana: „Medic cu o bună pregătire teoretică şi practică pe care şi-o perfecţionează continuu. Devotată profesiei, posedă calităţi specifice unui psihiatru competent şi unui foarte bun terapeut”.

Dr. Mihaela Vâncu, medic primar medicină internă la Spitalul Clinic Municipal „Filantropia”: „Îi mulţumesc din adâncul sufletului pentru atenţia şi dăruirea manifestate faţă de mine. Un om şi un medic exemplar!”
Asistent universitar dr. Radu-Lucian Neamţu, medic primar obstetrică-ginecologie, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova: „Este de departe cel mai competent doctor din Craiova!!! A venit noaptea de acasă şi nu mi-a cerut niciodată bani! Cicatricea de la cezariană (sutura intradermică) e mai puţin vizibilă ca cea de la implantul cu silicon!!! Vi-l recomand cu toată încrederea!”

Asistent universitar dr. Corina Răducanu-Lichiardopol, medic primar endocrinologie, Clinica de Endocrinologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova: „Sunt pacienta doamnei doctor din anul 1999 şi pot spune că m-a salvat dintr-o situaţie disperată. De atunci urmez tratamentul prescris de dânsa şi mă simt foarte bine”.

Asistent universitar dr. Valeriu Gheorman, medic obstetrică-ginecologie, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova: „Este un medic foarte bun, bine pregătit din punct de vedere profesional. Eu am dus la bun sfârşit două sarcini cu ajutorul domnului profesor şi îi mulţumesc. Îl recomand tuturor prietenelor mele”.

Dr. Monica Popescu, medic oftalmologie, Spitalul Clinic Municipal „Filantropia”, Craiova: „Excelentă profesionistă. Se pricepe la bolile de ochi ale copiilor şi are răbdare să-i consulte bine”.

Dr. Doina Ene, medic boli infecţioase, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş” Craiova: „Un medic foarte bun, care pune pacienţii pe primul loc. De trei ori s-a deplasat de acasă în week-end, în urma unor apeluri telefonice. Nu a avut nicio pretenţie de la mine, doar un buchet de flori i-am dat când am fost externată. Şi părerea mea este împărtăşită de toţi pacienţii dumneaei”.

Dr. Radu Cuciureanu, medic obstetrică-ginecologie, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova: „Foarte bun. Datorită lui am acum o fetiţă sănătoasă. Este minunat în aceste probleme de fertilizare”.

Conf. dr. Nicolae Cernea, medic primar obstetrică-ginecologie, şeful Clinicii I Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova: „Este cel mai bun doctor! Chiar şi problemele hormonale pe care cei de la Institutul Parhon n-au putut să mi le trateze, d-lui le-a rezolvat. Este de nota 10!!”

Dr. Alexandru Andriţoiu, medic primar medicină internă Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Ştefan Odobleja” Craiova: „Mai mult decât deosebit, un om în adevăratul sens al cuvântului! Niciodată nu a condiţionat în vreun fel sau altul actul medical”.

Paşii pe care trebuie să-i parcurgă cei care accesează această pagină de internet sunt următorii: se inserează numele medicului şi se acordă calificative pentru disponibilitatea, comunicarea şi eficacitatea acestuia. Totodată, administratorul site-ului oferă ocazia ca fostul pacient să recomande sau să vorbească despre onorariul celui în halat alb.

Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus, iar dacă "l-am ochit", aveţi colţişorul dumneavoastră de pagină. De ce facem asta? Pentru că lucrul cel mai de preţ care-i lipseşte acestei ţări este conversaţia şi posibilitatea de a citi şi analiza alte păreri ale românilor ei. Şi nu vă daţi la o parte din a ne critica.

Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.

Nume:
Comentariu:
ComentariuDr.Radu Cuciureanu mii de multumiri pentru felul in care m-a sprijinit sa aduc pe lume pe lumina ochilor mei fetita Maria Cristina.Va multumesc domnule doctor.
Scris de nicolri
ComentariuIncep sa ma indoiesc de calitatea medicilor chiar si cei mai buni cotati si cei mai laudati de pe forumuri! Este aidoma votului politic, a considera turma ce se exprima pro sau contra, drept in cunostiinta de cauza! Nu pricep cum de aceasta doamna extrem de laudata in ale meseriei, trateaza frumos,atent ,pacientii ce platesc integral dar cand revin la control,la concluzii, deja sunt plasati la urma celor ce au decontare de la casa,cu trimiteresa fie faptul ca este doamna, membru CAS Dolj,ca si toti medicii nesimtiti si lacomi de inavutire ai Olteniei..?!! Este inacceptabila atitudinea de obositafireasca pe care o afiseaza dupa ce anterior, ai platit milioane de lei vechi si acum revii pentru ...verdict,concluzii....si esti intampinat de cu totul alta persoana...!!! Ce sa mai vorbim ca este evident legata de Calivitao porcarie ce se vrea pe piata farmaceutica ca si venind din SUA....este de intrebat oare medicii,ca si doamna Lichiardopol ,bine cotata ca si medic, nu contribuie substan
Scris de natividat barnias
Comentariuandritoiu e foarte pregatit si foarte bun.un pic cam nervos dar exceptional ca medic.si are o sotie frumoasa, parca e din revista!succes dle doctor si felicitari pentru alegerea facuta
Scris de george craiova
Comentariuandritoiu e foarte bun si-l apreciez mult!
Scris de crina
ComentariuNu stiu de ce zic unii ca e bun ca la mine a fost f slab.
Scris de dr. Vladutiu, nefrolog, Cluj
ComentariuDr.Blendea Daniela,medic primar obstetrica-ginecologie,Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova \M-a ajutat foarte mult in tratarea anexitei si chistului ovarian aeste cea mai buna si la suflet si la absolut orice si nu-ti cere absolut nimic in schimb decat Sanatate! Va multumesc din suflet va urez sarbatori fericite!
Scris de lyly
ComentariuDr.Alexandru Andritoiu,medic primar medicina interna Spitalul Militar de Urgenta "Dr.Stefan Odobleja"Craiova:"Este un medic exceptional,bine pregatit din pct.de vedere profesional.Datorita lui, la varta de 37 ani, am descoperit ca am noduli la glanda tiroida si hipotiroida,dandu-mi tratamentul de rigoare,pe care-l urmez si in prezent..iar,pe tatal meu,l-a salvat de la accident vascular cerebral..!Ii multumesc din suflet pt.tot ceea ce a facut pt.mine si familia mea! si II MULTUMESC LUI DUMNEZEU, CA EXISTA ASEMENEA MEDICI!TOT RESPECTUL!
Scris de Diana
ComentariuAm 30 de ani, casatorita,ne doream dorim enorm un bebe, prin noiembrie anul trecut am mers la un control , acolo am dat peste Dna Tabacu acum lucreaza la Filantropia atunci lucra la Balcesti. Mi-a dat un tratament pt o scurgere... si sa fac niste analize ,analize in urma caroara Dna Tabacu mi-a spus "doar printr-o minune ai putea ramane gravida" din rezultatul analizelor "aveam o dereglare hormonala" mi-a prescris niste anticonceptionale si ma trimis la un endocrinolog, endocrinologul mi a recomandat sa intrerup tratamentul cu anticconceptionale si alt set de analize!!! Ma saturasem ! Atunci am mers la Dl Saleh Majed pentru o adoua parere si am plecat acasa linistita! In Aprilie am ramas insarcinata,la sfarsitul lui Mai am mers la primul control unde s a depistat ca am o sarcina extra uterina : . Am mers la spitalul Filantropia pentru operatie unde am platit pt tot tratamentul, dar cred ca este ceva normal in spitalele noastre! Am fost operata de Dl Petre P
Scris de florentina
ComentariuAm intalnit zilele acestea foarte multi doctori inumani, indiferenti, superficiali. Nu ma apuc sa dau nume...doar o intrebare am: in cazul in care ai o problema, esti in spital, nimeni nu spune nimic concret, dupa o zi de spitalizare esti externata fara niciun diagnostic si cu o reteta pe care e un calmant...in aceste situatii cui te poti adresa? Medicii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta de cine sunt supervizati? N-am gasit niciunde raspunsul.
Scris de Sofia
Comentariudr vaduva este un mare profesionalist. te analizeaza ca pe un tot unitar, nu numai ginecologic, iti face toate analizele necesare ca sa iti puna un diagnostic corect. acolo unde cei din bucuresti ridica din umeri, a reusit sa identifice si sa trateze problema. clinica sa este foarte curata si bine dotata. te simti ca in filmele pe care le vedem la televizor. PUTETI MERGE PE MANA LUI PENTRU CA STIE CE FACE!!! ati citit cv-ul doctorului?....
Scris de diana
Comentariunicolaie cernea este un doctor neserios am vb cu el seara la ora 10 mi-a spus sa ma duc la spital ca vine si el nu a venit nici nu a sunat si am nascut cu rezidenti era sa mor si eu si copilul e bine numai cd te duci la ecograf sa-i umpli de bani la fel e si doctorita tudorache in spital nici nu se uita la tine vor doar bani si atat
Scris de gina
Surprize, surprize, la nominalizările pentru deconcentrate

Surprize, surprize, la nominalizările pentru deconcentrate

După lecturarea cu atenţie a trocului, o concluzie se desprinde: social-democraţii s-au axat pe instituţiile publice care le vor furniza muniţie pentru...
Top de gura parlamentarului

Top de gura parlamentarului

Ne-au promis că îşi vor petrece zilele şi nopţile în sala de şedinţe pentru a ne rezolva problemele, că vor fi cei mai activi la şedinţe şi...
Viitorii europarlamentari şi mâinile lor drepte

Viitorii europarlamentari şi mâinile lor drepte

Parcă ieri era mare zarvă pentru prima tură de alegeri europarlamentare din România. Numai că atunci evenimentul era alăturat cu unul mai puţin...
Primarul Guţă dă startul la sărbătoare

Primarul Guţă dă startul la sărbătoare

Zilele municipiului Calafat“, ajunse anul acesta la cea de XVIII – a ediţie, vor fi organizate în perioada 8-10 mai. Conform programului, în prima...
Raportul „Moldova“, în viziunea lui Marian-Jean Marinescu

Raportul „Moldova“, în viziunea lui Marian-Jean Marinescu

În urmă cu zece zile, în cadrul conferinţei preşedinţilor, la Parlamentul European s-a hotărât ca o delegaţie „ad-hoc“, din care să facă...
„Trebuie lucrat la mentalitate. Poliţiştii trebuie să-şi recapete încrederea în ei!“

„Trebuie lucrat la mentalitate. Poliţiştii trebuie să-şi recapete încrederea în ei!“

Reporter: Este Craiova din realitate mai periculoasă decât cea de la televizor?Cms.-şef Constantin Nicolescu: Imaginea este cea creată de presă. Voi,...
„Şcoala de popi” din Vâlcea  resimte criza

„Şcoala de popi” din Vâlcea resimte criza

Părintele Proteasa (nume predestinat) are puţin peste 35 de ani şi este doxă de carte. Evită totuşi să discute despre problemele absolut  lumeşti...
 
Un volum cât o viaţă

Un volum cât o viaţă

În introducere, autorul critică diferite teorii asupra caracterului dreptului, reliefând caracterul nociv, uneori, al definirii exclusiv din punct...
Grup transpartinic împotriva traficului cu carne vie

Grup transpartinic împotriva traficului cu carne vie

Iniţiativa aparţine unor parlamentari britaniciPotrivit acestuia, dintre membrii marcanţi ai Parlamentului britanic, Anthony Steen i-a adresat deputatului...
Pe când şi “botezul” la Naţionalul craiovean?

Pe când şi “botezul” la Naţionalul craiovean?

Savuroasa premieră, comedia “Nunta lui Puiu”, de Puşi Dinulescu, devenită în final o dramă, care a avut loc recent la Teatrul Naţional “Marin...
Liricul craiovean  venerează muzica italiană

Liricul craiovean venerează muzica italiană

Teatrul Liric „Elena Teodorini”Craiova organizează, în perioada 5 – 10 mai, a şasea ediţie a Săptămâniii muzicii italiene. Ca urmare, marţi,...

Un program pe gustul tuturor

Pe agenda Filarmonicii “Oltenia” Craiova sunt înscrise în această săptămână două programe cu totul aparte. Astfel, marţi, 5 mai, solista de muzică uşoară Analia Selis va interpreta cântece din vastul repertoriu de muzică latino-americană tradiţională. Interpreta va fi acompaniată de artiştii instrumentişti Gabi Broşteanu (chitară...

Portul Cetate (Dolj), punte de legătură româno-bulgară

Federaţia Patronatelor din Oltenia, împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie Vraţa (Bulgaria) şi Asociaţia Artizanilor fără Frontiere Oltenia, a organizat un vast proiect intitulat “Meşteşugurile şi agroturismul – între tradiţie şi cooperare în afaceri în zona transfrontalieră româno-bulgară (regiunea Sud-Vest Oltenia, România,...
Delta ACM, ilegalităţi pe bandă rulantă

Delta ACM, ilegalităţi pe bandă rulantă

Delta ACM ’93 a învins celelalte 16 firme prezente la licitaţie, angajându-se că va asfalta străzile urbei la preţul de 242,88 lei pe metru pătrat....
Olteni şmecheri la Finanţe

Olteni şmecheri la Finanţe

Activitatea angajaţilor uneia dintre cele mai importante instituţii ale statului este ţinută departe de „ochii indiscreţi ai presei”. Asta, chiar...
Gunoaiele “agaţă” de nas Primăria Brezoi

Gunoaiele “agaţă” de nas Primăria Brezoi

După multiplele nereguli în administraţie şi transparenţă publică, primarul oraşului Brezoi, liberalul Robert Schell, mai oferă o mostră de incompetenţă....
 
Doctori examinaţi de pacienţi

Doctori examinaţi de pacienţi

„Ai fost tratat cu multă atenţie sau cu indiferenţă? Aici îl poţi «răsplăti» pe doctorul care s-a ocupat de tine. Evaluaţi performanţele...
Vocaţia sacrului în vârful pensulei

Vocaţia sacrului în vârful pensulei

Leoveanul Marius Liviu Băran ne explică pe îndelete că pentru el desenul a reprezentat la început o pasiune şi că în timp a simţit că poate face...
Apicultorii din Roeşti, în mare pericol

Apicultorii din Roeşti, în mare pericol

A fost o vreme când comuna Roeşti era renumită pentru producţia de miere, ceară, venin sau de alte produse apicole scoase pe piaţă de  cei...
Vâlcea are cel mai înalt inspector guvernamental

Vâlcea are cel mai înalt inspector guvernamental

Constantin Scripăt, fost subprefect de Bacău, fost viceprimar liberal  al municipiului Bacău,  este  primul inspector guvernamental din...
Cucereşte-l în funcţie de zodie!

Cucereşte-l în funcţie de zodie!

Bărbatul CapricornPentru bărbatul Capricorn, puterea, poziţia socială şi respectul reprezintă trăsăturile definitorii. Pragmatic din fire, Capricornul...
 
7 Sport
Bătuţi de fraţii gorjeni

Bătuţi de fraţii gorjeni

Universitatea nu mai joacă nimic de la meciul cu Unirea Urziceni. Părerea nu este doar a specialiştilor, ci şi a fanilor şi chiar a patronului Adrian...
L-a făcut ţigan pe Bornescu

L-a făcut ţigan pe Bornescu

Cunoscut ca un tehnician vulcanic, Sorin Cârţu i-a înjurat în ultimul hal duminică seara pe jucătorii Universităţii Craiova, în pauza jocului,...
Totul sau nimic pentru Artimon!

Totul sau nimic pentru Artimon!

Echipa de fotbal-fanion a judeţului Vâlcea, CS Municipal, încearcă pentru a patra oară consecutiv să promoveze în primul eşalon. Răbdarea autorităţilor...
 
Coborâţi, direcţie greşită

Coborâţi, direcţie greşită

Încet şi pe nesimţite, deşi tămbălăul e îngrozitor, România translează spre Vest. Prima staţie care îi trece prin faţă ar fi Ungaria. Sau...
Fotbalul care ne doare

Fotbalul care ne doare

În aerul stătut al fotbalului condus de veşnicul Mircea Sandu, s-a făcut în fine simţită o pală de vânt. Bucuria naturii pitice! Răzvan Lucescu...

Indiscreţii de Dolj

Comunitarii craioveni compensează lipsa de respect cu excesul de zelMitul olteanului adunat de pe glie sau al poliţistului care nu are mai multe circumvoluţiuni decât o găină se dovedeşte uneori adevărat. Săptămâna trecută, un suc concentrat din toate aceste „fructe“ s-a revărsat asupra unei echipe de poliţişti comunitari. Era ora...

Indiscreţii de Vâcea

Trei Doamne, şi niciunul!În campania electorală dinaintea alegerilor locale, la Călimăneşti, în parohia Satul Nou, preotul paroh şi-a reabilitat biserica şi gardul de pe lângă ea pe bază de promisiuni de susţinere a candidaţilor pentru funcţia de primar. Trei dintre aceştia au primit “lista cu priorităţi” pe care au şi rezolvat-o,...

Indiscreţii de Olt

 Cu toţii la caşcaval!Partidele parlamentare cu reprezentare în judeţul Olt sunt cu toate la putere de acum încolo. După ce în vara anului trecut s-a semnat un protocol între PSD şi PNL privind colaborarea în CJ Olt, acum a venit vremea să se parafeze o înţelegere între PSD şi PD-L. Înţelegerea presupune sprijinirea reciprocă...
 
Indiscret Cele mai citite
Indiscret Comentarii Recente
Indiscret Parteneri
Indiscret Arhiva