Indiscret Dezvaluiri

Siluana Vlad, stareţa cu aplecări sexologice


De la socialism la sexologie sau drumul unei comuniste spre înaltele culmi ale ortodoxiei oltene


de Nicolae Boroiu

În tinereţile sale, Siluana Vlad, actuala stareţă a mânăstirii Jitianu, preda socialismul ştiinţific şi de la înălţimea catedrei înfiera cu mânie proletară „binefacerile religiei”. La vremuri noi însă, şi discursul s-a schimbat. Radical, e-adevărat, dar cine să observe? Femeia noastră a uitat de Marx, de Engels şi brusc şi-a întors chipul spre Dumnezeu. Această schimbare a fost prinsă din zbor de ex-Mitropolitul Olteniei, Teofan Savu, care, peste noapte, a făcut-o stareţă peste Jitianu. Anii au trecut şi talentele pedagogice ale Siluanei şi-au făcut din nou simţite prezenţa, de această dată uitând de egalitarismul total şi preferând să meargă în şcoli pentru a le explica tinerelor cât de mult păcătuiesc atunci când avortează. Înarmată cu aceste cursuri de sexologie, ea a bătut şi la poarta Seminarului Teologic de la Mofleni, însă a fost izgonită fără ceremonial.

Mizerie cruntă

Ocupată cu sexologia, Siluana Vlad nu are timp să se ocupe de îngrijirea mânăstirii a cărei stareţă a ajuns, aşa că toţi pereţii sunt coşcoviţi, iar muzeul este închis, neavând actualmente nici măcar o plăcuţă care să atragă privirile vizitatorilor. Nu este îngrijit nici măcar mormântul fostului vicar administrativ al Arhiepiscopiei Craiova, Laurenţiu Busuioc, cel care a primit titlul de „specialist în sexologie“ din partea lui Cristian Vasile în cartea „Biserica Ortodoxă Română în primul deceniu comunist”, apărută la Editura Curtea Veche, Bucureşti. La pagina 103, se arată că „poziţia episcopului contra lui Laurenţiu Busuioc se explică prin faptul că acesta s-a compromis printr-o serie de relaţii amoroase cu câteva femei”. Dacă Siluana Vlad nu se îngrijeşte de mormântul lui Laurenţiu Busuioc, ar putea să o facă femeia în braţele căreia a murit ca urmare a excitantelor ce le folosea şi al cărei nume nu îl dăm din cauza vârstei sale venerabile.
Unul dintre cei care au luat atitudine faţă de această neglijenţă crasă este preotul Viorel Toană, cel care din buzunarul propriu ridică o catedrală grandioasă. Vocea sa baritonală i-a trezit pe preoţi din cucăiala specifică şedinţelor pe care Teofan le ţinea: „Mânăstirea Jitianu este în paragină. Stareţa ar trebui să se ocupe mai mult de îngrijirea ei!“ Evident, Teofan nu s-a obosit să-şi deranjeze protejata.

Promovaţi-o!

Având în vedere „marile“ merite ale Siluanei Vlad, cunoscute în satul Branişte, pe teritoriul căruia se află mânăstirea, nu este de mirare că locuitorii aşezării nu calcă pragul mânăstirii şi abia de hram s-au strâns ceva credincioşi din Craiova şi alte localităţi. Cum BOB recunoaşte valabilitatea hirotoniilor anglicane, unde femeile pot ajunge episcoape, iar Siluana ţine în aceeaşi mână bastonul de stareţă şi alături crucea, simulând cârja episcopală, o soluţie ar fi promovarea ei ca arhieriţă, iar noul mitropolit să numească o nouă stareţă care să scoată mânăstirea Jitianu din paragina în care se află.

Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus, iar dacă "l-am ochit", aveţi colţişorul dumneavoastră de pagină. De ce facem asta? Pentru că lucrul cel mai de preţ care-i lipseşte acestei ţări este conversaţia şi posibilitatea de a citi şi analiza alte păreri ale românilor ei. Şi nu vă daţi la o parte din a ne critica.

Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.

Nume:
Comentariu:
ComentariuTE IUBESC MAICUTA !
Scris de ROXANA-ARDEA-ITALIA
ComentariuOF ,Doamne.-Ce ti-e si cu luminarea asta,tu lume!Si ocolindu-mi mirarea,zambesc cu gandul la nadejdea ce o cautam.O vom gasi.
Scris de Cristian
ComentariuAr trebui sa fiu suparata pe dumneavoastra domnule Nicolae Boroiu, cat si pe cei ce nu-i acorda respectul cuvenit maicii Siluana. Dar am sa va iert si am sa ma rog, dupa cum chiar maica m-a invatat, pentru sufletele dumneavoastra ratacite. Numai lipsa dragostei va poate impinge la asemenea comentarii injositoare si nedrepte. Nu uitati ca mii de suflete disperate vin la maica Siluan, si nu pleaca fara o alinare... O cunosc personal pe maica Siluana si-i multumesc lui Dumnezeu cu umilinta ca mi-a ingaduit sa o intalnesc intr-un moment critic al vietii. Dumnmezeu sa va binecuvateze si sa va ierte pentru nedreptatea pe care o savarsiti.
Scris de Gratiela
ComentariuIn primul rand remarc ca acest articol are cele mai multe vizualizari din ziarul dv. Pentru ca cei care cauta pe Google "Maica Siluana" ajung aici. Si de ce sunt atatia care o cauta??? Ce vad la ea??? Ce gasesc la ea??? Ceea ce a primit si ea de Sus si da cu prisosinta celor din jur: bucurie, mangaiere, indrumare si dragoste. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi cei care ati permis publicarea acestui articol si mentinerea lui pe Net si sa sa va ierte!
Scris de Sorina
ComentariuSchitul-Pelisor este un loc de desfrau,afacere a fam.ABABEI-STARETA TEOCTISCTA SI PREOTUL IULIAN.Nu poate fi numit locul acesta “SCHIT”!!!MANASTIRE-nu a fost numit de-ARHIEPISCOPIA ARDEALULUI.STARETA-TEOCTISTA,nu participa la Slujbe-pentru ca nu stie randuiala-iubeste- banul,desfraul,bautura,clevetirea,scandalul,cearta.Este pe departe si nu poate fi numita-----MONAHIE!!!PREOTUL-IULIAN,cu banii SCHITULUI-PELISOR si-a construit casa in jud.NEAMT .MONAHUL-nu trebuie sa detina averi!!!Oare de ce nu are SCHITUL-PELISOR,obste???De ce STARETA-TEOCTISTA.se plimba mai mult???De ce nu face PREOTUL-IULIAN,in fiecare zi SFANTA-LITURGHIE???SCHITUL-PELISOR loc de desfrau!RUSINEA ARHIEPISCOPIEI ARDEALULUI CU SCHITUL PELISOR-AFACEREA FAM.ABABEI!!!!
Scris de ANONIM
Comentariupe mine m-a ajutat maica:
Scris de elena
ComentariuPrea pioasa Iulia.Am crezut ca ai dobandit taina milostiveniei.De ce nu o lasi pe Maicuta Siluana sa se odihneasca?Eu cred ca maica nici nu stie ca: unii in loc de iertare au devenit mai vanitosi.ps:hai cu mai multa blandete ,taurel Cu respect..si cu credinta.
Scris de Cristian
Comentariuacestea fiind aratate..sper ca nu va veti astepta sa scrie altfel..descrierea care i se face pe site-ul numit mai jos..cred eu, ca spune totul.Cercetati inainte de a crede toate aberatiile scrise de toti "scriitorii".
Scris de iulia
Comentariusite-ul se numeste Asociatia pentru emanciparea muncitorilor...cautati.. si apoi trageti singuri concluzia asupra veridicitatii articolui sau.Comunistii si Biserica..nu vor sta niciodata impreuna.Printre articolele scrise de el veti gasi si .."Religia..o fraza de dansii inventata"..!!?
Scris de Iulia
Comentariu fratilor!!!..dati un "search" pe google sa vedeti cine e Nicolae Boroiu..si veti intelege de ce scrie articolele astea mizerabile la adresa Bisericii ortodoxe.Este un comunist imputit si nostalgic al vremurilor muncitoresti.Citez de pe sit-ul al carui membru este:"adevarat militant pentru drepturile muncitorilor si pt un stat laic..unul dintre cei mai destoinici TOVARASI"!!!!???
Scris de Iulia
Comentariunu stiu de ce dar eu credeam ca este vorba de o calugarita din Iasi,dar acest fapt este minor ,daca a fost pusa stareta la manastirea Jitianu si nu isi asuma atributiile ce revin acestei numiri nu cred ca i se poate reprosa nimic,ea trebuie doar schimbata din aceasta functie,ca isi foloseste harul pedagogic in favoarea religiei este normal si firesc nu este un impediment ca a fost inainte o luptatoare contra anumitor idei religioase,in fond chiar biserica afirma ca oile ratacite sunt primite cu bratele deschise de Dumnezeu caci ele si-au gasit drumul spre casa.Sunt un om ce s-a nascut si crescut in epoca de aur a dictaturii si nu-mi amintesc sa ne fi interzis cineva mersul la biserica imi amintesc cu nostalgie ca de Inviere mergeam sa ne impartasim si toti eram imbracati in haine noi si curate ,in acea zi in orasul meu toti copii sarbatoreau primavara in strai de sarbatoare,iar cei ce serbau si pastele imparteau oua si cozonac cu ceilalti,la fel procedam si cand era sarbatoarea altor
Scris de dimitra
Comentariue mort de un an las-l sase odihneasca in pace
Scris de pt alexandra
ComentariuDomnule Nicolae Boroiu să te lumineze Dumnezeu să iesi din intunericul in care te afli.Mai degraba ocupa-te de sufletul dumitale in loc sa judeci pe altii, ca judecata nu ajuta la mantuire.Cu ce masura judeci cu aceea vei fi judecat.Sunt sigura ca maicuta Siluana se roaga pt dumneata.Sa nu lasam rautatea sa ne manance sufletul.
Scris de alexandra
ComentariuSper ca "pamantul"sa se lecuiasca de tabloitizari,de scenarii,grile ale vindecarii sau dimpotriva.. de rautatea celor ce lovesc.de s-ar merita,sau nu. Daca doar strigam si nu auzim, nu putem fi mangaiati nici inlauntrul nostru, nici in cele dinafara. - Maica Siluana. DAR SA NU NE PREFACEM A AUZI.. Timpul pare a fi atat de necrutator..si uitam in fuga noastra de:-temnita celui inchis,de durerea celui ranit,de ai auzi pe cei de dincolo..de perete. Ps..Nu e un comentariu la articolul scris,ci mai degraba un comentariu la fauna-antropologica a celor ce sar ca arsi in a lovi sau apara...nustiu ce.
Scris de Cristian
ComentariuBoroiu ăsta habar n-are despre ce vorbeşte, sau e un ticălos! Mai degrabă cea de-a doua variantă.
Scris de paul
Comentariue usor sa arunci cu pietre..... fiecare sa isi vada paiul sau barna din ochi. Dumnezeu sa ne lumineze.
Scris de Nichifor
ComentariuNu stiu cand a fost postat acest articol,dar eu azi l-am gasit,asa ca va scriu azi,folosind cel mai civilizat limbaj,preluat chiar din Biblie,de la sfantul si marele apostol Pavel.Asadar,mesajul meu suna cam asa :SA TE BATA DUMNEZEU PERETE VARUIT CE ESTI,CEL CE AI SCRIS ACEST ARTICOL! Si ,avand in vedere faptul,ca nu exista niciun alt articol in care sa iti retragi cuvintele,sunt convinsa,ca nu realizezi mizeria in care traiesti,dar NU DISPERA! In momentul in care te vei trezi,apeleaza la Maica Siluana cu toata increderea! Cu siguranta te va ajuta sa te vindeci!
Scris de Kati
ComentariuSi nustiu de ce..are o privire blanda.. Cine stie ce e in sufletul ei.Doar Dumnezeu ii cunoaste calea.
Scris de Cristian
ComentariuSa stii ca am auzit multi preotisi nu numai vorbind de Siluana Vlad ca o cutezatoare in secularizarea ortodoxiei. Un calugar din Iasi ..spunea:"Nustiu ce vrea,dar locul ei e pintre mireni.Ea is promoveaza credinta ca un produs marketing". Dumnezeu sper sa ma ierte,insa am inima amara.Poate gresesc si ma gandesc ca orce om are dreptul la amagirea in a cauta calea spre izbavire.
Scris de Cristian
ComentariuDupa parerea mea,stimate domn Nicolae,gresiti jignind o persoana care niciodata nu v-ar raspunde la loc,o persoana a carei viata nu o cunoasteti,a carei osteneala va este straina. m-as bucura mult daca acest articole pe care l-ati scris ar fi fost intreg:adica sa spuna ceea ce a gresit aceasta fiinta ,dar si ceea ce a facut bine. sper ca sa primti gandul bun si sa stiti ca nu va judec pentru randurile cu spini redate mai sus. cu drag,va salut . sa aveti pace.
Scris de Ecaterina Rotar
ComentariuMa face sa zambesc invidia care razbate din acest articol. Ce usor este sa aruncam cu pietre! In logica oamenilor, puteti spune cate minciuni doriti, caci oricum nu veti schimba mai nimic. Nu o cunosc pe aceasta maicauta, dar articolul dvs m-a facut sa dau un "search" pe google si astfel sa ajung la site-ul pe care dumneaei ajuta sute de suflete in lupta cu pacatele lor. Va doresc sa ajungeti la acea stare de inima in care sa va dati seama ce faceti si de faptul ca nu sunteti nemuritor, domnule Nicolae Boroiu. In rest, sunt convins ca maicuta Siluana v-a si iertat in inima dumneaei, daca a citit mizeriile pe care le-ati scris, cu toate ca nu cred: este prea ocupata sa zideasca, nu sa darame. :-
Scris de Sorin
ComentariuSCHITUL–PELISOR=INSUFICIENTE,DEVIERI SI CADERI!SCHITUL–PELISOR=ASOCIATIA FAMILIALA–ABABEI.Stareta teoctista si ieromonahul iulian–ar trebuie sa fie pilde de urmat!!!dar ei cultiva–ura,dezbinarea,tulburarea,sminteala,cearta,dispretul,mania,invidia,iubirea de arginti,desfraul,bautura,furtul,bataile.Stareta teoctista face ce vrea la schitul pelisor,nu ce trebuie,nu are experienta si nu a dus o viata monahala!
Scris de DOMETIE
ComentariuSchitul pelisor–casa de odihna pentru neamuri,rude,prieteni si refugiu pentru urmariti.Donatiile,banii de la pomelnice ajuta si sunt buni pentru toata suflarea schitului.Oare al cui copil este–VICTOR, de este ascuns la schit!?Poate mai are o doza de droguri la el sa le dea si celor de la schit.
Scris de anonim
ComentariuCasa proprietate personala a – CALUGARULUI IULIAN–se afla in comuna ONICENI sat LUNCA si este pe numele dansului–ABABEI SANDU.Calugarul–adica monahul nu are voie sa detina proprietati!VOTUL SARACIEI!Asa ca,donati bani la SCHITUL PELISOR–cat se poate de mult sa se imbogateasca–IEROMONAHUL IULIAN!MITROPOLIA ARDEALULUI–vegheaza la buna functionare a vietii monahale!?–VERIFICAT LA PRIMARIA ONICENI UNDE ABABEI SANDU ESTE PLATITOR DE IMPOZIT–ADICA PROPRIETAR.
Scris de anonim
ComentariuSCHITUL–PELISOR=S.R.L.ABABEI–PREOT IULIAN si STAETA TEOCTISTA=lisa viata monahala si duhovnicesca,lisa de la slujbe,lipsa vietuitoare,fara obste sa nu vada ce se intampla,bautura,lux,desfrau,barfa,clevetire,rautate,invidie ,viclenie si plimbari.Smerenia calugareasca si saracia de buna voie lipseste.Stareta Teoctista si Preotul Iulian Ababei fac milostenii cu neamurile adica surorile si cu casa lor personala atat din satul PELISOR,JUD.SIBIU si cea din COM.ONICENI STA LUNCA JUD.NEAMT
Scris de anonim
ComentariuGenetic in familia ABABEI–este bautura,desfraul,nebunia si minciuna.Doar au un frate bolnav cu capul inchis intr–un centru iar o sora care e monahie la Manastirea Tiganesti are grave probleme cu capul–nebunie.Doar cand au venit parintii lor la Schitul Pelisor au baut si mama si tatal–Ababei Ion si Elena–de nu mai stiau de ei.Sa nu mai nege–Stareta Teoctista ca nu bea doar au vazut–o si muncitorii si maicile.Sa vedeti ce bea si nepoata–MONAHIA STEFANA de la MANASTIREA TIGANESTI.
Scris de anonim
ComentariuMITROPOLIA ARDEALULUI–INALTPREASFINTITUL PARINTE LAURENTIU–cum o fi avuta ideea si inspiratia proasta sa o numeasca–STARETA pe MONAHIA TEOCTISTA–pentru ca,ea nu stie randuiala la strana.La MANASTIREA–TIGANESTI,ea nu a fost niciodata la strana si nu a avut nici un comportament monahal.Sansa acetei monahi a fost ca,la SCHITUL–PELISOR, erau calugari si maici era ceva mixt si atunci ea venind chipurile?!sa–si ajuta fratele–MONAHUL IULIAN si mai fiind cateva vietuitoare s–a decis sa fie schit de maici.MONAHUL–IULIAN avea atunci "UCENICILE" cu el pentru ca,calugari a ales sa plece,deoarece nu era mormal sa stea cu femei.MONAHIA–TEOCTISTA nu a fost in stare si capabila timp de 2ani sa–si faca obste?!
Scris de anonim
ComentariuEste destul de grav daca PARINTELE –EXARH VISARION JOANTA,ar fi primit mita.Realitatea este ca,la SCHITUL–PELISOR,sunt lucruri si mai grave.Atat,STARETA–TEOCTISTA cat si IEROMONAHUL–IULIAN.MITROPOLIA–ARDEALULUI,ARHIEPISCOPIA–SIBIULUI ce fac???Dorm?si vegheaza la buna desfasurare a vietii duhovnicesti si buna randuiala monahala la SCHITUL–PELISOR??Oamenii ajuta cum pot,banii ies,IEROMONAHUL–IULIAN isi vede in continuare de construirea casei,STARETA–TEOCTISTA si ea isi vede de bautura,lipsa de la slujbe si–DESFRAU!!!
Scris de anonim
ComentariuFaptul ca parintele calugar iulian ababei a oferit asistenta religioasa si in alte orase a insemnta, se pare, o incalcare a regulamentelor impuse de normele calugariei. Manifestarile duhohvnicesti lasa de dorit si nu sunt demne pentru un preot,iar pentru un calugar nici atat!? Dar pentru–BANI–este in stare sa se duca toata tara si nu–si faca datoria de preot la SCHITUL–PELISOR. Casa pe care si–a construit–o este o mare rusine pentru calugarul iulian–din banii oamenilor amarati si din dontiile de la SCHIT?!
Scris de anonim
Comentariu La Manastirea PELISOR,nu viata monahala si implicit slujbelele sunt principalele preocuparile ale PREOTULUI IULIAN,ci banii–masinile,casa personala a dansului.Rusine pentru un monah sa–si faca casa personala.Pacat de oamenii de buna credinta care ajuta manastirea pentru ca,PREOTUL IULIAN cheltuie banii lor.Oare MITROPOLITUL LAURENTIU cum poate ingadui asa ceva?Manastirea PELISOR nu poate fi considerata manastire ci propia afacere a PREOTULUI IULIAN.
Scris de anonim
ComentariuFaptul ca parintele calugar iulian ababei a oferit asistenta religioasa si in alte orase a insemnta, se pare, o incalcare a regulamentelor impuse de normele calugariei. Manifestarile duhohvnicesti lasa de dorit si nu sunt demne pentru un preot,iar pentru un calugar nici atat!? Dar pentru–BANI–este in stare sa se duca toata tara si nu–si faca datoria de preot la SCHITUL–PELISOR. Casa pe care si–a construit–o este o mare rusine pentru calugarul iulian–din banii oamenilor amarati si din dontiile de la SCHIT?!
Scris de anonim
ComentariuEste destul de grav daca PARINTELE –EXARH VISARION JOANTA,ar fi primit mita.Realitatea este ca,la SCHITUL–PELISOR,sunt lucruri si mai grave.Atat,STARETA–TEOCTISTA cat si IEROMONAHUL–IULIAN.MITROPOLIA–ARDEALULUI,ARHIEPISCOPIA–SIBIULUI ce fac???Dorm?si vegheaza la buna desfasurare a vietii duhovnicesti si buna randuiala monahala la SCHITUL–PELISOR??Oamenii ajuta cum pot,banii ies,IEROMONAHUL–IULIAN isi vede in continuare de construirea casei,STARETA–TEOCTISTA si ea isi vede de bautura,lipsa de la slujbe si–DESFRAU!!!
Scris de anonim
ComentariuMITROPOLIA ARDEALULUI–INALTPREASFINTITUL PARINTE LAURENTIU–cum o fi avuta ideea si inspiratia proasta sa o numeasca–STARETA pe MONAHIA TEOCTISTA–pentru ca,ea nu stie randuiala la strana.La MANASTIREA–TIGANESTI,ea nu a fost niciodata la strana si nu a avut nici un comportament monahal.Sansa acetei monahi a fost ca,la SCHITUL–PELISOR, erau calugari si maici era ceva mixt si atunci ea venind chipurile?!sa–si ajuta fratele–MONAHUL IULIAN si mai fiind cateva vietuitoare s–a decis sa fie schit de maici.MONAHUL–IULIAN avea atunci "UCENICILE" cu el pentru ca,calugari a ales sa plece,deoarece nu era mormal sa stea cu femei.MONAHIA–TEOCTISTA nu a fost in stare si capabila timp de 2ani sa–si faca obste?!
Scris de anonim
ComentariuGenetic in familia ABABEI–este bautura,desfraul,nebunia si minciuna.Doar au un frate bolnav cu capul inchis intr–un centru iar o sora care e monahie la Manastirea Tiganesti are grave probleme cu capul–nebunie.Doar cand au venit parintii lor la Schitul Pelisor au baut si mama si tatal–Ababei Ion si Elena–de nu mai stiau de ei.Sa nu mai nege–Stareta Teoctista ca nu bea doar au vazut–o si muncitorii si maicile.Sa vedeti ce bea si nepoata–MONAHIA STEFANA de la MANASTIREA TIGANESTI.
Scris de anonim
ComentariuSCHITUL–PELISOR=S.R.L.ABABEI–PREOT IULIAN si STAETA TEOCTISTA=lisa viata monahala si duhovnicesca,lisa de la slujbe,lipsa vietuitoare,fara obste sa nu vada ce se intampla,bautura,lux,desfrau,barfa,clevetire,rautate,invidie ,viclenie si plimbari.Smerenia calugareasca si saracia de buna voie lipseste.Stareta Teoctista si Preotul Iulian Ababei fac milostenii cu neamurile adica surorile si cu casa lor personala atat din satul PELISOR,JUD.SIBIU si cea din COM.ONICENI STA LUNCA JUD.NEAMT
Scris de anonim
ComentariuCasa proprietate personala a – CALUGARULUI IULIAN–se afla in comuna ONICENI sat LUNCA si este pe numele dansului–ABABEI SANDU.Calugarul–adica monahul nu are voie sa detina proprietati!VOTUL SARACIEI!Asa ca,donati bani la SCHITUL PELISOR–cat se poate de mult sa se imbogateasca–IEROMONAHUL IULIAN!MITROPOLIA ARDEALULUI–vegheaza la buna functionare a vietii monahale!?–VERIFICAT LA PRIMARIA ONICENI UNDE ABABEI SANDU ESTE PLATITOR DE IMPOZIT–ADICA PROPRIETAR.
Scris de anonim
ComentariuSchitul pelisor–casa de odihna pentru neamuri,rude,prieteni si refugiu pentru urmariti.Donatiile,banii de la pomelnice ajuta si sunt buni pentru toata suflarea schitului.Oare al cui copil este–VICTOR, de este ascuns la schit!?Poate mai are o doza de droguri la el sa le dea si celor de la schit.
Scris de anonim
Comentariupe maicuta Siluana Vlad, nu o cunosc personal, dar are un loc special in sufletul meu, are toata aprecierea si consideratia mea. Consider ca face parte dintre acei romani de care tara asta ar trebui sa fie mandra. Maicuta, sa iti dea Dumnezeu binecuvantarea Lui, sa iti dea putere si ajutor sa faci in continuare bine acestui neam de oameni care s/a indepartat in ultimul timp atat de mult de Dumnezeu. Fie ca Dumnezeu sa fie cu tine.
Scris de Maria
Comentariusa va fie rusine! habar nu aveti cat bine a facut Maica Siluana atator oameni! ma rog lui Dumnezeu sa va ierte pentru ca vorbiti de rau si criticati un om care isi recunoaste pacatele si vrea sa ii ajute si pe altii sa se elibereze Slava lui Dumnezeu ca avem azi oameni ca Maica Siluana, poate daca ar fi mai multi oameni ca dansa nici dvs nu ati mai gandi si scrie asfel.Sa va ajute Dumnezeu!
Scris de Timofte Daniela
Comentariu O iubesc si o ascut cu mare placere pe Maica Siluana care aici in Germania unde locuiescm-a zidit si mi-a descis poarta spre adevar eu,bineinteles citind si ascultind conferintele ei.Eu cred ca este bine ce face si asa ca mine multe minti vor fi trezite la realitatea vietii in care traim:eu ii multumesc si o respect.Doamne-ajuta
Scris de Scharlotte
ComentariuDoamne, lumineaza-l si pe el. Nu-l lasa in noaptea grea a pacatului
Scris de rizi
ComentariuDumnezeu sa va rasplateasca dupa cum meritati
Scris de Marina
Comentariuvoi vorbiti despre tinerete fara batranete si viata fara de moarte aici..coborati cu picoarele pe Pamant nu suntem in basme.un om se poate schimba de la o zi la alta.nu mai denigrati plastilinelor.lasati sa mai rodeasca si cate ceva bun in tara asta.
Scris de sebi
ComentariuCine esti domnule draga? Un frustrat sexual desigur!!! Te rog, atunci cand scrii articole, vino si cu dovezi palpabile, nu cu propria ti imaginatie, care e atat de murdara, incat mi e si greata...
Scris de `alta stareta
S-a deschis sezonul de PETscuit

S-a deschis sezonul de PETscuit

„Să păstrăm apele curate!” Această acţiune face parte din campania derulată la nivel naţional „Să păstrăm apele curate!”, constând...
Momente vesele la Consiliul Judeţean Dolj

Momente vesele la Consiliul Judeţean Dolj

Cu paşi de bebeluşi, noii consilieri judeţeni au scăpat de prima lor şedinţă ordinară mai cu stângăcii, mai cu mici gafe sau situaţii comice....
CSM renunţă la obiectivul de promovare

CSM renunţă la obiectivul de promovare

Programul meciurilor echipei CSM în turul campionatului: Etapa I (16 august) CSM - Arieşul Turda Etapa a II-a (23 august) FC Bihor - CSM Etapa a III-a...
Ştrandurile din Ocne miros a interese PDL

Ştrandurile din Ocne miros a interese PDL

Recent, primarul Iordache a apărut la televizor împreună cu colegul său de la PDL, deputatul-avocat Petre Ungureanu, şi ambii au tunat şi fulgerat...
Ecarisajul, în fundu’ gol

Ecarisajul, în fundu’ gol

Ultima boroboaţă a hingherilor întrece orice limită a bunului-simţ, a moralităţii, a bunei creşteri, a oricărei noţiuni de etică profesională...
Informaţiile publice, secrete în bătătura lui Căldăruşe

Informaţiile publice, secrete în bătătura lui Căldăruşe

Mihail Antonescu, directorul executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului Dolj, a semnat, fără să ştie, un răspuns la o cerere...
Cotigă, servit cu vaselină şi bromură

Cotigă, servit cu vaselină şi bromură

Mulţi par mânjiţi în gaşca lui Silviu Cotigă, dacă ar fi să ne luăm după comentariile postate pe net. Dar în acest număr nu vom discuta despre...
 

Şi-au plecat olteni afară...

Vara încă nu s-a sfârşit, însă cei mai mulţi dintre craioveni deja şi-au rezervat un bilet pentru vacanţa din acest an. Cei mai mulţi dintre ei au fost atraşi în această vară de concediile în străinătate. Administratorul Agenţiei de Turism “PS Travel” din Craiova, Marinela Stanciu, spune că preferinţele craiovenilor din acest...
 
Domnia lui Nuţă, la apus

Domnia lui Nuţă, la apus

Client vechi al poliţiştilor Biroului arme, explozivi şi substanţe toxice din cadrul IPJ Dolj, Teodor Nuţă este, de la începutul anului, din nou...
Focar de infecţie în centrul Râmnicului

Focar de infecţie în centrul Râmnicului

Un miros îngrozitor, fecale de oameni şi animale, geamuri sparte, cârpe putrezite, mâncare stricată, materiale de construcţie aruncate la întâmplare....
Oameni de fier

Oameni de fier

Cel mai puternic concurs de skandenberg din România, Cupa Vâlcea, printre ai cărui parteneri media s-a numărat şi “Indiscret în Oltenia”, a avut...
Mitriţă, curat ca lacrima

Mitriţă, curat ca lacrima

În timp ce mirosul de tămâie încă nu a ieşit pe geamurile larg deschise ale filialei doljene a Partidului România Mare, un peremist are totuşi...
Siluana Vlad, stareţa cu aplecări sexologice

Siluana Vlad, stareţa cu aplecări sexologice

În tinereţile sale, Siluana Vlad, actuala stareţă a mânăstirii Jitianu, preda socialismul ştiinţific şi de la înălţimea catedrei înfiera cu...
Vincenţiu, discriminat sexual?

Vincenţiu, discriminat sexual?

Aşa cum am arătat în numerele trecute, Victor Grifoni, pe numele de Episcop Vicar Patriarhal Vincenţiu Ploeşteanul, a fost la Craiova pe când în...
Brădeşti, între erecţie şi reflecţie

Brădeşti, între erecţie şi reflecţie

Ajungem în localitatea doljeană Brădeşti. Oamenii aleargă dintr-o parte în alta pentru a-şi rezolva treburile zilnice, însă asta nu-i împiedică...
 
Înotătorii

Înotătorii

În apă, corpurile par mai apetisante, iar greutatea se diminuează. Femeia devine sirenă, stârnind fantasmele amantului. Că locul amorului lichid...
 
7 Sport
Neschimbaţi de la promovare

Neschimbaţi de la promovare

Universitatea Craiova merge tot pe mâna fotbaliştilor care au obţinut promovarea în prima ligă. Faptul că doi ani de zile i-au fost interzise transferurile,...
,,Îmi propun să dau gol în fiecare meci...”

,,Îmi propun să dau gol în fiecare meci...”

Deşi Pandurii Tg. Jiu nu a mai repetat evoluţia din prima etapă de campionat şi în runda cu numărul doi a Ligii lui Mitică, unul dintre componenţii...
Un raport viu sau mort

Un raport viu sau mort

Cu privire la ţărrrişoara noastră, e clar că Raportul Comisiei Europene de monitorizare a reformei în justiţie „o scaldă”. Este tonul potrivit,...
Expertul Domnel

Expertul Domnel

De curând, s-a scumpit din nou kilowattul. Un întreg „lanţ trofic” o ia în sus. Dacă s-a scumpit kilowattul, ia spuneţi-mi ce s-a ieftinit în...
Indiscreţii de Dolj

Indiscreţii de Dolj

Şi dacă rămâne singur la căruţă? Deşi a avut grijă să-şi ascută bine coatele în lupta internă pentru un colegiu electoral cât mai fericit...
Indiscreţii de Olt

Indiscreţii de Olt

Război în PDL Olt Surse din cadrul PDL Olt susţin că războiul dintre preşedintele organizaţiei, Darius Vâlcov, şi fostul prefect Octavian Popescu...
Indiscreţii de Olt

Indiscreţii de Olt

Război în PDL Olt Surse din cadrul PDL Olt susţin că războiul dintre preşedintele organizaţiei, Darius Vâlcov, şi fostul prefect Octavian Popescu...
 

Leacuri în suferinţă

Mediatic, România este lovită de o criză a medicamentelor. În acest moment, distribuitorii nu mai livrează farmaciilor medicamente din programele naţionale. Blocajul are drept cauză, conform farmaciştilor, reducerea adaosurilor la distribuitori şi erorile de pe listele de medicamente ce trebuie eliberate de farmacii. În acest fel, peste un...
 
Indiscret Cele mai citite
Indiscret Comentarii Recente
Indiscret Parteneri
Indiscret Arhiva