Simion de la AUR şi-a adus biserică la Măciuca pentru cununia din august

Ceea ce poate fi numită nunta anului în politică se va desfăşura pe 27 august în comuna Măciuca, satul Oveselu din judeţul Vâlcea. Liderul AUR, George Simion (35 de ani), se însoară cu iubita lui Ilinca, în vârstă de 24 de ani, proaspăt absolventă a Facultăţii de Drept. În localitatea de pe valea Cernei pregătirile sunt în toi pentru evenimentul la care se preconizează că vor participa aproape 10.000 de oameni.

0

Săptămâna trecută, la Măciuca, a fost adusă o bisericuţă maramureşană din lemn în care cei doi urmează să se cunune religios. Pentru cununie, Simion are peste 40 de perechi de naşi, câte una din fiecare judeţ, precum şi din diaspora.

Două petreceri

Organizarea va funcţiona astfel: la Forest Retreat & Spa, într-un cadru luxuriant, vor petrece invitaţii apropiaţi şi familia. Complexul de agrement îi aparţine omului de afaceri Dan Nitu, patronul firmei DAMILA. Pe de altă parte, pe un teren mare, între brutărie şi râul Cerna, va fi organizată petrecerea poporului, cu mici, bere şi muzică. Deja au fost aduşi baloţi de paie pentru decor şi ar urma să fie montate şi corturile. Două firme de catering din zonă, angajate de Simion, vor deservi această petrecere câmpenească. Mirele a anunţat că vor fi amplasate şi trei scene pentru muzică bună: Taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, Nicolae Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache.

 De ce, la Măciuca?

Cum a ajuns preşedintele AUR să facă nuntă la Măciuca? Sursele Indiscret spun că aici ar fi avut loc de-a lungul timpului un fel de întâlniri zonale de partid, liderul AUR închiriind de câteva ori casa ţărănească de la Forest Retreat & Spa. În plus, el şi viitoarea doamnă Simion şi-ar fi început povestea de iubire în acest loc.

În alertă

Cele mai mari provocări pentru poliţie şi administraţia comunei vor fi evitarea incidentelor, fluidizarea circulaţiei şi găsirea locurilor de parcare. Magazinele îşi vor adapta programul pe sistem non-stop iar localnicii îşi pregătesc spaţiile de cazare. Dar George Simion i-a invitat la Măciuca şi pe producătorii agricoli din zonă pentru a-şi vinde marfa, ceea ce va aduce aici surplus de participanţi.
Dacă-i bâlci, bâlci să fie!

Facebook Comments