AJOFM Dolj: 300 de locuri de muncă la cules de zmeură în Portugalia

Doljenii interesaţi de munca peste hotare au la dispoziţie oferta unui angajator din Portugalia. Firma în cauză caută persoane pentru cules de zmeură, 280 de posturi adresându-se culegătorilor şi alte 20 de posturi şefilor de echipă. Lefurile sunt cuprinse între 600 şi 1227 de euro/lună, durata contractului de muncă fiind de trei sau şase luni.

0

Potrivit unei informări a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, persoanele interesate de acest domeniu se vor putea înregistra, în vederea participării la preselecţie, până pe data de 10 februarie a.c. „Sunt disponibile 300 locuri de muncă, 280 de locuri pentru culegători de zmeură şi 20 de locuri pentru şefi de echipă. Durata contractului este de  aproximativ 3 luni (pentru culegători zmeura) și aproximativ 3-6 luni (pentru șefi de echipă), cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2017”, se arată în comunicatul AJOFM Dolj.

Cazare contracost

Referitor la cerinţele angajatorului, sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură / experiență recoltarea zmeurei sau în munca în sere. La rândul lui, angajatorul asigură cazare contra cost – 1 euro/zi, oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârşitul campaniei.

Salarii de peste 1200 de euro

Salariul de bază pentru culegători zmeura (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare): 618,33 euro/brut/lună; salariul pentru culegători zmeura cu ore suplimentare (48 de ore săptămâna de lucru, 6 zile lucrătoare): 718,33 euro/brut/lună. Salariul pentru șefi de echipă: minim 691.71 euro/brut/lună – maxim 1227 euro/brut/lună.

Copie după buletin şi CV în limba română

Persoanele cu domiciliul în județul Dolj care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, tel: 0251 306 100, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinatate. Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: Copie CI/BI; CV EUROPASS în limba română.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ