Click for Craiova, Romania Forecast
Comunicate | Numarul 566 | 12 Octombrie 2016

Lucrări ale APAVIL în Râmnicu Vâlcea

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 03 – 07 octombrie o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe străzile Ghioceilor şi Aleea Nuci, utilizându-se aproximativ 1 mc beton.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă la adresele: Aleea Nuci-Baraca nr. 38 şi str. Ghioceilor nr. 14.

POMPE CURĂŢATE. S-au curăţat pompele de canalizare de pe străzile: Morilor, Arinilor, Goranu, b-dul Dem Rădulescu, pasajele de pe str. Dacia, Bogdan Amaru (grătare pluviale) şi Râureni, conform programului săptămânal. 

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

-         S-au efectuat lucrări de separare a consumului pe scări, urmând montarea de apometre pe fiecare scară la Bl 12 –zona 1 Mai 1;

-         Verificare staţii pompe şi asigurare zonă protecţie sanitară - Staţie Pompe Râureni;

-         Se continuă cu executarea staţiei de pompe, strada Toporaşilor;

-         S-a asigurat asistenţă tehnică în urma solicitărilor la adresele: Săliştea Nouă, nr. 26F, Eftimeştilor nr. 16;

-         S-au pregătit materialele pentru începerea lucrărilor de execuţie a branşamentului de apă potabilă şi racord canalizare pe strada Popa Şapcă nr. 1C;

-         S-a executat branşament apă potabilă, 10 ml ţeavă PEHD PN 10, D 32mm, pe strada Feţeni nr. 132A;

-         Schimbat pompa refulare la Staţia de pompare de pe str. Morilor.

-         Decopertat asfaltul de pe capacul căminului de canalizare pe Aleea Castanilor nr.11 şi reparat căminul de canalizare.

-         Descoperit şi reparat cămin de canalizare pe str. Regina Maria, la bl.C1.

-         Montat capac canalizare şi piesa suport pe str. Ştirbei Vodă intersecţia cu str. Aranghel.

CĂMINE CURĂŢATE. Au fost curăţate gurile de scurgere şi căminele de canalizare în mai multe zone din municipiul Rm. Vâlcea:

-         1 Mai I, II;

-         Ostroveni I, IV, II, III, VI, V;

-         str. Aurel Sacerdoţeanu, Calea lui Traian Sud;

-         zona Nord (blocurile G159,S11,S7,F3,S9,H1);

-         str. Morilor (guri de scurgere).

20 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE.  Au fost montate 3 apometre la persoane fizice şi au fost înlocuite 17 apometre la asociaţii de proprietari şi persoane fizice. De asemenea, au fost efectuate 7 lucrări de intervenţie la contoare de apă rece aflate în reţeaua Apavil, la persoane fizice şi au fost întocmite un număr de 4 documentaţii tehnice.

 

Muzeul Olteniei
Anticariat
Tomograf Slatina
Academia de Baschet Ionut Dragusin