Click for Craiova, Romania Forecast
Actualitate | Numarul 568 | 26 Octombrie 2016

Au fost validaţi candidaţii PSD Vâlcea pentru Parlament

Lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de fostul viceprimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Vasile Cocoş, cea pentru Senat, de profesorul de sport Bogdan Matei.

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat (PSD) a validat, marţi seara, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie a.c. Potrivit lui Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea, lista propusă de această organizaţie rămâne neschimbată.

Astfel, candidaţii eligibili ai acestei organizaţii pentru Parlament sunt:

Camera Deputaţilor: 1-Vasile Cocoş; 2-Daniela Oteşanu; 3-

Ovidiu Popa; 4-Eugen Neaţă.

Senat:1- Bogdan Matei; 2-Laurenţiu Coca

Deşi în spaţiul public au apărut în ultima perioadă informaţii despre prezenţa lui Nicolae Bănicioiu sau Gabriel Teodorovici pe listele de la Vâlcea, argumentele locale pentru actuala componenţă şi-au făcut efectul. „Sunt convins că această listă o să fie comentată îndelung, însă am satisfacţia şi declar cu toată convingerea că PSD are la Vâlcea cea mai buna listă! Regăsim aici oameni curaţi, omeni bine pregătiţi şi cu experienţă administrativă şi politică! Regăsim tineri şi femei, dar şi seniori, regăsim oameni cu "state vechi" în partid, dar şi oameni noi!”, a comentat Constantin Rădulescu pe pagina sa de facebook. 

Muzeul Olteniei
Anticariat
Tomograf Slatina
Academia de Baschet Ionut Dragusin