Click for Craiova, Romania Forecast
Actualitate | Numarul 492 | 29 Aprilie 2015

2 milioane de lei pentru demolarea stadionului municipal din Tg. Jiu

Consiliul Local Tg. Jiu a aprobat suma de aproximativ 2 milioane lei pentru demolarea Stadionului Municipal „Tudor Vladimirescu“  în vederea realizării unei baze sportive moderne, informează Agerpres. 

Directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu, Marius Ionescu, a declarat că demontarea nocturnei de pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu va avea loc abia după terminarea campionatului de fotbal. „După terminarea campionatului de fotbal vom vorbi despre demolarea stadionului, apoi a nocturnei, a tuturor părţilor din gradene, grilajele metalice, tot. Apoi vom scoate la vânzare echipamentele şi sunt destule primării care doresc să cumpere aceste echipamente ca să-şi modernizeze stadioanele. Suma aprobată prin HCL se referă la întreaga demolare a stadionului, nu doar la nocturnă. Sunt o serie de lucrări care vor fi efectuate. Terenul trebuie să rămână la cota zero pentru a putea fi construit viitorul stadion“, a declarat Marius Ionescu.

Pentru proiectul de modernizare a Stadionului „Tudor Vladimirescu“ şi a bazei sportive din oraş, Compania Naţională de Investiţii a alocat suma de 20 de milioane euro, în cazul stadionului urmând ca tribunele să fie acoperite integral, iar capacitatea să crească de la 9.000 de locuri, câte are în prezent, la circa 15.000 de locuri. De asemenea, noul stadion urmează să fie prevăzut şi cu o parcare de 400 de locuri, amenajată pe două niveluri. 

Muzeul Olteniei
Anticariat
Tomograf Slatina
Academia de Baschet Ionut Dragusin