Indiscret Special
Articole Similare
Lista secretă a liderilor masoneriei oltene
Voteaza Articolul

În Vâlcea, Dolj, Olt, Gorj şi Mehedinţi, MLNR are 19 loji


Lista secretă a liderilor masoneriei oltene


Masoneria şi-a construit în general, în jurul ei, o aură misterioasă. De cele mai multe ori, aceasta a planat asupra membrilor ei. Chiar dacă marii maeştri au fost cunoscuţi presei şi opiniei publice de-a lungul anilor, identitatea celor mai mulţi venerabili a rămas anonimă. Indiscret în Oltenia publică o listă secretă, care a intrat în posesia redacţiei, cu venerabilii lojilor din Oltenia ce se află sub obedienţa Marii Loji Naţionale din România (MLNR), condusă de marele maestru Radu Bălănescu. În baza dreptului la informare, iată lista cu venerabilii olteni afiliaţi MLNR.

de Crişu Popescu

Patru loji pentru Vâlcea: mailuri haioase
Prezentăm numele lojilor şi ale venerabililor acestora în ordin cronologic, fiecărei loji dându-i-se câte un indicativ la nivel naţional. Loja nr. 68  “General Magheru”, condusă de venerabilul Nicolae Barbu. Adresa de mail a directorului Coziei-Forest este cel puţin haioasă – barbuterente@yahoo.com, număr de telefon 0744/502.851, adresa Cozia- Forest, strada Liviu Rebreanu, nr. 17, Râmnicu Vâlcea. Loja nr. 184  “Cozia” a lui Liviu Pătru. Adresă de mail patru.liviu@yahoo.com, număr de telefon 0744/664.860, strada Ştirbei Vodă, nr. 46, Râmnicu Vâlcea. Loja “Anton Pann” nr. 273, condusă de Ovidiu Flesariu. Număr de telefon 0731/610.774, adresă de mail antonpann2008@gmail.com. Aici, adresa oficială din arhivele MLNR nu este pe numele lui Ovidiu Flesariu, ci pe al cunoscutului realizator TV William Cosmescu, Calea lui Traian, nr.72, bloc S17, scara C, apartamentul 4. Loja “Barbu Ştirbei”, indicativ 296, “dirijată” de Constantin Vlăduţu. Număr de telefon 0744/630.483, adresa de mail vladutuconstantin@yahoo.com, strada Arinilor, nr. 2, Râmnicu Vâlcea. Un alt vâlcean ajuns venerabil este fostul prefect de Vâlcea, Mircea Perpelea, actual director în cadrul Băncii Naţionale a României (BNR). Acesta conduce însă o lojă care activează în zona Muntenia – Bucureşti. Este vorba de “Wiliam Preston”, cu indicativul 327. Număr de telefon 0744/688.582, strada Lister, nr. 27, Arenele BNR, sector 5, Bucureşti.

Oltul are cinci loji regulare
Unul dintre cele mai “bogate” judeţe din Oltenia în materie de masonerie este Olt. Nu mai puţin de cinci loji. “Romanaţi”- indicativ 90, condusă de Laurenţiu Păunescu. Adresă de mail romanati90@yahoo.com, strada Negru Vodă, nr. 99, Caracal, număr de telefon 0720/202.720. Loja nr. 135, venerabil Gheorghiţă Anghel. Număr de telefon 0724/505.462, mail anghel. gheorghita@fereastracora.ro, strada Caracal, nr. 1, Corabia. Loja “Oltul”, a venerabilului Gheorghe Păunescu. Număr de telefon 0723/378.000, adresă de mail pavone.office@gmail.com, strada Izvorului, nr. 12, Slatina. Loja “Dan Amedeo Lăzărescu” – nr. 156, cu venerabilul Ştefan Gherghina. Număr de telefon 0744/617.325, adresă de mail gherghinas@yahoo.com, strada Mănăstirii, nr. 19, Slatina. Loja nr. 248 - “Constantin Moroiu”, condusă de venerabilul Velemir Radovan. Număr de telefon 0745.703.912, adresă de mail rimelev@yahoo.com, strada Varianta Oituz, nr. 83B, Slatina.

Şi la Mehedinţi “musteşte” de masonerie
Un alt judeţ din Oltenia cu mai multe loji masonice este Mehedinţi. La fel ca în Olt, tot cinci la număr. Loja “Paradox” – nr. 34, condusă de Ştefan Burlacu. Număr de telefon 0744.567.876, strada Kiseleff nr. 39, bloc E5, scara 2, apartament 12. Loja “Steaua lui Sever” – nr. 36, condusă de Cristian Sorin Nicolicioiu. Număr de telefon 0746.225.58, adresă de mail nicolicioiusorin@yahoo.com, strada Orly, nr. 57, bloc Z9, scara 1, apartament 10. Loja “Apolodor” – nr. 39, condusă de Emil Voicu. Adresă de mail apolodor39@yahoo.com, număr de telefon 1723.983.862, strada Topolniţei, nr. 27. Loja “Hiram 1880” – nr. 305, venerabil Velemir Kerebici. Număr de telefon 0745.576.777, mail eduard.koler@ksb-design.com, strada Unirii, nr. 82, bloc CJ, scara 2, apartament 6. Loja nr. 41 - “Cavalerii Danubieni”, condusă de Florian Costache. Număr de telefon 0722.845.328. Însă adresa de mail nu este pe numele venerabilului, ci pe al lui Cristian Cican, adicican@yahoo.com, de asemenea şi adresa poştală, strada Crizantemelor, nr. 1 scara B, apartament 13, Orşova.

Patru loji are şi Doljul
La fel ca judeţul Vâlcea, şi Doljul are patru loji masonice sub obedienţa MLNR. Loja “Armonia” – nr. 72, condusă de Daniel Ilie. Număr de telefon 0733.584.666, adresă de mail danielilie3tv@yahoo.com, strada Câmpia Izlaz, nr. 69, Craiova. Dragoş Crăciunescu conduce loja “Basarab” – nr. 83, număr de telefon 0742.010.130. Adresa de mail şi cea poştală sunt pe un alt nume. Daniel Bădoi, mail dragos@eurocasa-craiova.ro , strada Ana Ipătescu, aleea 1 nr. 7, Craiova. Cristian Anton este venerabilul lojii “Aurora” – nr. 107. Numărul de telefon 0720/001.111, adresă de mail cristi@datasoft@ro, iar în dreptul adresei poştale, în documentul pe care îl deţinem, apare o trimitere la adresa MLNR. Loja “Oltenia”, cu indicativul 108, a venerabilului Mihail Bărbulescu, poate fi contactată la numărul de telefon 0722/215.302. Adresă de mail dab60dab@yahoo.com, strada Electroputere nr. 3, Craiova.

Gorjul, judeţ codaş
O singură lojă afiliată la MLNR este pe tot cuprinsul judeţului Gorj. Aceasta se numeşte “Gorj Jiu”, are indicativul 67 şi este condusă de Dumitru Rebedea. Număr de telefon 0744.399.410, adresă de mail rebedea.dumitru@yahoo.com, iar adresa poştală este trecută pe numele lui Helios Melencu, OP1 CP1 05, Târgu Jiu.

Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus, iar dacă "l-am ochit", aveţi colţişorul dumneavoastră de pagină. De ce facem asta? Pentru că lucrul cel mai de preţ care-i lipseşte acestei ţări este conversaţia şi posibilitatea de a citi şi analiza alte păreri ale românilor ei. Şi nu vă daţi la o parte din a ne critica.

Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.

Nume:
Comentariu:
Comentariumasoneria conduce,unelteste,face,nu face retineti atat ca reper:acolo macar exista niste reguli pe care nu oricine le poate respecta pentru ca ,este culmea pt slugarnicii de buna voie,chiar nu te obliga nimeni sa le respecti si astfel te vei intoarce in minunata tara a distrusilor de zi cu zi
Scris de mihai
ComentariuTot iezuitii ii manevreaza sub conducerea papei spre noua ordine mondiala.Primi sacrificati vor fi masonii elita care sustine politicienii psihopati .
Scris de zoso
ComentariuTot iezuitii ii manevreaza sub conducerea papei spre noua ordine mondiala.Primi sacrificati vor fi masonii elita care sustine politicienii psihopati .
Scris de zoso
Comentariulista nu e chiar veche ... doar ca este copiata dar nu asta conteaza. I-as intreba pe cei peste 9000 de masoni ai MLNR ex Chirovici ce fac baietii astia bun pentru Romania ca totul se prabuseste in tara asta ??? Unde va este lumina ... doar in afaceri ??? 4 loji intr-un oras ?... parca ar face echipe de jucat miutza !
Scris de crinul baldachinul
Comentariuabureli...masoneria e apa de ploaie...de caballa trebuie sa va temeti...
Scris de kiki
Comentariuabureli...masoneria e apa de ploaie...de caballa trebuie sa va temeti...
Scris de kiki
ComentariuUnele maici au plecat ele singure pentru ca,nu aveau cum sa stea–nu este viata monahala,randuiala,Sfanta–Liturghie nu se face dacat duminica.Stareta–TEOCTISTA numai urla si tipa la ele si trebuia sa–i faca cam tot ce dorea ea si ele maicile trebuiau sa serveasca si sa satisfaca toate poftele ei si la toate neamurile si musafirii pe care ii avea.Verisoara mea a fost acolo dar a plecat la M.Casiel.Ce a indurat ea la acest schit nu se poate povesti in cuvinte.
Scris de Didi
ComentariuMITROPOLIA ARDEALULUI–INALTPREASFINTITUL PARINTE LAURENTIU–cum o fi avuta ideea si inspiratia proasta sa o numeasca–STARETA pe MONAHIA TEOCTISTA–pentru ca,ea nu stie randuiala la strana.La MANASTIREA–TIGANESTI,ea nu a fost niciodata la strana si nu a avut nici un comportament monahal.Sansa acetei monahi a fost ca,la SCHITUL–PELISOR, erau calugari si maici era ceva mixt si atunci ea venind chipurile?!sa–si ajuta fratele–MONAHUL IULIAN si mai fiind cateva vietuitoare s–a decis sa fie schit de maici.MONAHUL–IULIAN avea atunci "UCENICILE" cu el pentru ca,calugari a ales sa plece,deoarece nu era mormal sa stea cu femei.MONAHIA–TEOCTISTA nu a fost in stare si capabila timp de 2ani sa–si faca obste?!
Scris de Teodoric
ComentariuSCHITUL–PELISOR=INSUFICIENTE,DEVIERI SI CADERI!SCHITUL–PELISOR=ASOCIATIA FAMILIALA–ABABEI.Stareta teoctista si ieromonahul iulian–ar trebuie sa fie pilde de urmat!!!dar ei cultiva–ura,dezbinarea,tulburarea,sminteala,cearta,dispretul,mania,invidia,iubirea de arginti,desfraul,bautura,furtul,bataile.Stareta teoctista face ce vrea la schitul pelisor,nu ce trebuie,nu are experienta si nu a dus o viata monahala!
Scris de anonimus
ComentariuInformatiile le-ati luat din ziarul Curentul. Oricum este o lista veche de peste 7 ani
Scris de gore
ComentariuAr face bine aceste organizatii,unii spun ca ar fi oculte sa-si prezinte bunele intentii pentru dezvoltarea economiei romanesti,daca au resursele generale.Ar fi bine ca toate organizatiile astea misterioase sa-si dea mina si sa sustina progresul Romaniei si bunastarea reala a acestui popor,pentru a nu fi cumva reperate ca antiromanesti...
Scris de SORIN GAINA
ComentariuAS DORI SA CITITI ACEST SUBIECT IN LEGATURA CU SERVICIUL DE ASISTENTA MEDICO SOCIALA CRAIOVA SI SA VA SESIZATI CA SA MAI FACETI O ANCHETA SI AICI.................DE APROAPE TREI LUNI PERSONALUL MEDICAL CU UN SALARIU DE 480 DE RONI ESTE INTR UN STRES CONTINUU DIN URMATOARELE MOTIVE.1.SA URMARIT SI SA OBTINUT DEMITEREA DIN FUNCTIE A DIRECTOAREI DEACONECI,DUPA LUNGI CONTROALE FACUTE DE CATRE DOAMNA NITUICA SI DOAMNEA TENEA.2.S A PUS IN FUNCTIE DL DR.ACRIVOPOL 35 DE ANI,EXPERIENTA 0,DAR AM UITAT SA VA SPUN TATAL ACESTUIA MARE DIRECTOR IN CADRUL PRIMARIEI.ACUM,DOAMNA DIRECTOARE TENEA URMARESTE SA DEA AFARA DIN PERSONAL.PE CINE OARE DACA JUMATATE SUNT PILE DEALE EI.DANSA ACUM SE DA FOARTE CORECTA A UITAT CA LUA DOAR 350 DE RONI DOAR PENTRU O ANCHETA SOCIALA. ASTEPT SA VA SESIZATI.VA MAI TIN LA CURENT SI CU ALTE DETALII
Scris de online
Comentariucrisu, de ce racnesti dupa fiecare comentariu mai piperat......sa stiti fratilor ca si crisu scrie comentarii....sti ce e asta......e apa de ploaie..asa se chema articolul asta
Scris de alfonso nazaret
ComentariuPt asta de se da destept de sub mine: tocmai de-aia poate sunt puternici ca nu ii cunosti tu. Cine stie cine sunt adevaratii lideri ai masoneriei? Crezi ca astia care apar toata ziua la tv?? pune mana si citeste carti de specialitate.
Scris de distrigaz
ComentariuPt asta de se da destept de sub mine: tocmai de-aia poate sunt puternici ca nu ii cunosti tu. Cine stie cine sunt adevaratii lideri ai masoneriei? Crezi ca astia care apar toata ziua la tv?? pune mana si citeste carti de specialitate.
Scris de distrigaz
ComentariuCrisule, venerabile, matale te joci cu creionu in tarana. Daca astia de care zici sunt maestrii filialelor locale masonice, atunci articolul tau e ori o gluma penibila, ori o limban dosul adevaratei Masonerii adica o manipulare grosolana, ca sa intelegi ce zic!. Baietii aia din Dolj sunt niste anonimi, niste "mana a paishpea". Ma mir sa fie o chestie serioasa "masoneria" lor. Arunci praf in ochi, Crisule, aia faci. In Craiova ai masoni puternici, in politica, afaceri, Biserica, dar despre aia nu ai voie sa scri si ti-e frica. Hai, pa, lasa-ne!
Scris de masonul de serviciu
Comentariuce sa facem cu aceste numere de telefon???au nevoie de noi membrii???...primesc copii si femei in randul lor?
Scris de eureka
Angajaţii lui Eugen Georgescu îşi dau demisia pe rând

Angajaţii lui Eugen Georgescu îşi dau demisia pe rând

Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este cunoscut pentru scandalurile iscate, pentru comportamentul demn de emisiunile...

Chiolhanul ortodox

Odată cu ultimul mare chiolhan, cel de Sfântul Ioan Botezătorul – profetul din urmă şi întâiul apostol –, românii au tras cortina peste show-ul „sărbătorilor de iarnă”, deschis de făcătorul cel mare de minuni, Sfântul Ierarh Nicolae. Între 6 decembrie şi 7 ianuarie, calendarul ortodox consemnează, în ordine, şi alte praznice:...
Lăcriţa-Ghindeni şi 8,3 hectare pentru Parcul Industrial

Lăcriţa-Ghindeni şi 8,3 hectare pentru Parcul Industrial

Unul dintre proiecte pe care CJ Dolj îl aştepta cu nerăbdare era drumul ce leagă localităţile Lăcriţa, Coşoveni şi Ghindeni. Acesta a fost construit...
Centrul Expoziţional de la Călimăneşti, cea mai mare investiţie din Oltenia

Centrul Expoziţional de la Călimăneşti, cea mai mare investiţie din Oltenia

9,35 milioane de euro (11 milioane cu tot cu TVA) a costat realizarea mega-proiectului de la Călimăneşti. Amplasat în zona de sud a oraşului (Seaca),...
Divergenţe PSD-PNL-PC, la Vâlcea

Divergenţe PSD-PNL-PC, la Vâlcea

Ion Cîlea: „Vom respecta decizia conducerii centrale” Ion Cîlea (foto), liderul PSD Vâlcea şi preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea,...
Perla colecţiilor Bibliotecii doljene: cărţile lui Theodor Aman

Perla colecţiilor Bibliotecii doljene: cărţile lui Theodor Aman

Încă din primii ani de activitate, Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman” s-a preocupat de organizarea fondurilor de carte, care aveau...
Vânzătorii de mărţişoare au făcut coadă la început de an

Vânzătorii de mărţişoare au făcut coadă la început de an

Prima coadă la începutul acestui an, în Râmnicu Vâlcea, a fost cea a comercianţilor de mărţişoare. Astfel, luni, 3 ianuarie, la sediul primăriei...
 
Lista secretă a liderilor masoneriei oltene

Lista secretă a liderilor masoneriei oltene

Patru loji pentru Vâlcea: mailuri haioasePrezentăm numele lojilor şi ale venerabililor acestora în ordin cronologic, fiecărei loji dându-i-se câte...
Horoscop 2011

Horoscop 2011

Capricorn (21.XII-19.I)Anul Tigrului de metal, valabil până la 3 februarie, v-a pregătit din vreme pentru un salt remarcabil din punct de vedere al...
Revelionul folcloriştilor

Revelionul folcloriştilor

Binecunoscutul solist de muzică populară Constantin Enceanu a fost solicitat pentru noaptea de Revelion să încânte invitaţii de la mai multe localuri...
Craiovenii au lăsat kilogramele în plus la sălile de fitness

Craiovenii au lăsat kilogramele în plus la sălile de fitness

Au înfulecat cu lăcomie din meniul specific Sărbătorilor de iarnă, iar acum vin să alerge pe bandă sau să pedaleze la bicicletele din sălile de...
7 Sport
Sărbători cu gândul la Liga Campionilor

Sărbători cu gândul la Liga Campionilor

Handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au avut parte de o vacanţă de iarnă mai lungă decât de obicei. Trupa antrenată de Peter Kovacs a câştigat...

La Craiova e albastră

Mititelu va face rost de bani şi Piţurcă va continua la Craiova”. Este declaraţia dată în preajma Anului Nou de fosta glorie a Universităţii, Ilie Balaci. Ar fi încheierea fericită a unui deloc scurt şi deloc uşor război de uzură dus între Adrian Mititelu şi cei din jurul său, de la Victor Piţurcă, managerul general, la Rodion Cămătaru,...
Băsescu, un şef de stat... medieval

Băsescu, un şef de stat... medieval

Probabil mai euforic decât de obicei, Traian Băsescu a declarat, în chiar prima zi a noului an, că „fiecare român este responsabil de viaţa lui...
Dosiţi-vă iahturile!

Dosiţi-vă iahturile!

Cu toate că boierii hapsâni nu-i stau în drum, ministrul Ialomiţianu pozează în haiduc. Cei cu venituri foarte mari, dar nedeclarate şi neimpozitate...

Indiscreţii de Vâlcea

Beizadele cu apucături anormale Băiatul „afumat” al unui parlamentar  vâlcean a făcut accident cu maşina, de Crăciun. Ca să scape, a rugat un amic să declare poliţiei că a condus el, amicul, adică. Poliţistul care se ocupa de caz a aflat  adevărul, însă  a făcut în aşa fel încât să-l scoată vinovat pe amicul...
 
Indiscret Cele mai citite
Indiscret Comentarii Recente
Indiscret Parteneri
Indiscret Arhiva