Indiscret Actualitate

Mogoş Jr., politicianul din spatele tatălui


Şi cu el se face primăvară în politica judeţeană


Deşi reprezintă unul dintre pionii importanţi ai politicii locale, liberalul Dan Mogoş reprezintă, încă, o necunoscută pentru o bună parte din doljeni. Până şi adversarii săi politici nu pot spune despre el decât că şi-a făcut o pensiune turistică cu ajutorul fondurilor SAPARD la Rânca şi, luni de zile, a ţinut prima pagină a unui cotidian local ca urmare a presupusei incompatibilităţi între calitatea sa de consilier judeţean şi cea de angajat al Prefecturii Dolj. Dincolo însă de aceste controverse, mai mult sau mai puţin întemeiate, puţini sunt cei care pot spune cam ce se învârte prin mintea tânărului liberal. Discret din fire, Mogoş junior şi-a făcut ucenicia politică alături de Horaţiu Buzatu, însă în momentul în care deputatul „a luat-o pe arătură“, a fost printre primii care au dat semnalul „întoarcerii armelor“. Apoi, împreună cu un grup de tineri inimoşi, a reformat din temelii filiala şi, încet-încet, şi-a câştigat respectul în rândul colegilor bucureşteni. În premieră, Indiscret în Oltenia vă prezintă un interviu în exclusivitate cu tânărul care, după alegerile de la începutul lunii iunie, ar putea fi persoana care să încline balanţa între cele două mari forţe politice din judeţ: Partidul Democrat-Liberal şi Partidul Social Democrat.

de Cosmin Pretorian

Reporter: Care ar fi primele trei lucruri pe care le-ai face dacă ai ajunge preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj?
Dan Mogoş:
Ca să ajung preşedinte de Consiliu Judeţean, în primul rând ar trebui să candidez. Momentan, simt că ar mai trebui să treacă mai mult de un mandat de consilier judeţean pentru ca un om politic să fie capabil să exercite cu succes o asemenea funcţie. Asta nu înseamnă că nu am nişte idei conturate, idei care, dacă vor deveni realitate, vor îmbunătăţi viaţa multor cetăţeni ai judeţului nostru. În primul rând, aş organiza o întâlnire de lucru între primarii comunelor din jurul Craiovei (Işalniţa, Mischii, Şimnic, Cârcea, Coşoveni, Podari, Gherceşti, Pieleşti) şi primarul Craiovei, întâlnire la care am discuta cu toţii despre un plan de urbanism şi prin care să hotărâm unde se va dezvolta zona sau zonele industriale, zonele rezidenţiale etc. Din păcate, în acest moment toată dezvoltarea din Craiova, cât şi din comunele din jurul Craiovei, este haotică. În majoritatea zonelor alternează case de locuit cu hale de producţie, nu există spaţii verzi, oraşul şi comunele dezvoltându-se într-un mod care nu are nimic de a face cu o concepţie europeană de urbanism.
În altă ordine de idei, m-aş ocupa cu mai mare uşurinţă de anumite lucruri pe care le-am început deja în judeţ şi anume de trecerea portului Bechet în administrarea Consiliului Local Bechet. În acest fel, toate veniturile produse de acest port nu se vor mai duce către SPET Giurgiu, ci către Consiliul Local Bechet. M-aş ocupa, de asemenea, de dezvoltarea Parcului Industrial Dolj, proiect care s-a dovedit a fi viabil şi care, după părerea mea, ar trebui dezvoltat, mai ales că prin contribuţia PNL Dolj şi a ministrului Mihai Voicu, Consiliul Judeţean Dolj a primit de la guvern cele 286 de hectare necesare acestei dezvoltări.

Rep.: Câtă politică există în administraţia doljeană?
D.M.:
Eu, până acum, în scurta mea viaţă politică, printre altele, m-am remarcat şi prin faptul că am fost un om sincer, chiar dacă acest lucru mi-a adus uneori şi neplăceri. Eu fac parte din acea categorie de politicieni care cred că este corect să-i spunem electoratului adevărul, chiar dacă uneori este neplăcut, decât să-i spunem o serie de minciuni roz. Ca să vă dau un răspuns direct la întrebarea dumneavoastră, da, cred că este multă politică în administraţia doljeană. Mai cred însă că este normal acest lucru. Orice guvern vine „la putere” cu o serie de programe care nu pot fi transpuse in realitate decât cu oamenii care sunt implicaţi în administraţie şi care doresc sincer să facă acest lucru. Niciun guvern PNL nu-şi poate realiza programul de guvernare liberal cu oamenii PD-ului din administraţie. Pentru că, vedeţi dumneavoastră, fiecare dintre noi avem convingeri politice şi acţionăm în acest sens. Abia atunci când administraţia este politizată „pe faţă”, activitatea unui guvern poate fi evaluată şi sancţionată corect.


Învaţă din colaborarea cu Mihai Voicu şi Bogdan Olteanu

Rep.: În cazul în care ar avea de ales, cu cine ar prefera să se aşeze Dan Mogoş la masa negocierilor: Radu Berceanu sau Ion Prioteasa?
D.M.:
Sigur că eu aş prefera să mă aşez la masa discuţiilor cu cineva din PNL care ar ieşi preşedinte al Consiliului Judeţean. Dar dacă ar fi să aleg pe cineva dintre Ion Prioteasa şi Radu Berceanu, vreau să vă spun că nu am prejudecăţi sau preferinţe. Eu o să mă aşez la masă şi cu Berceanu şi cu Prioteasa pentru că fiecare dintre cei doi este un partener de negocieri şi, dacă ar fi să hotărasc eu, aş bate palma cu acela care ar avantaja cel mai mult politica PNL Dolj.

Rep.: Idealul de om politic al lui Dan Mogoş este Tăriceanu, Mihai Voicu sau Bogdan Olteanu?
D.M.:
Fiecare individ, înainte de a fi om politic, este totuşi un om, iar acest lucru presupune o sumă de caracteristici şi bune, şi mai puţin bune. Ca urmare a acestui lucru, nu cred că există om polic ideal. În politică, eu cred că ai mereu de învăţat de la cineva, atât lucruri bune, cât şi lucruri lipsite de inspiraţie. Eu, practic, încerc sa reţin din abilitatea politică a lui Mihai Voicu şi a lui Bogdan Olteanu (care s-au dovedit a fi nişte negociatori foarte buni), din capacitatea de comunicare a Adrianei Săftoiu, precum şi din capacitatea de muncă a lui Tăriceanu. Până la urmă, cred că trebuie să ai şi şansa de a fi în anturajul unor oameni de unde să ai ce învăţa, cât şi calitatea de receptor. Eu personal cu Tăriceanu am interacţionat mai puţin, dar mă bucur foarte mult că am fost în preajma unor oameni ca Mihai Voicu şi Bogdan Olteanu.


Liberalii, cea mai democratică organizaţie

Rep.: Sunt greu de obţinut, în România, fondurile SAPARD?
D.M.:
Prin această întrebare mă faceţi să revin la ideea de mai sus. Este dificil pentru cineva care nu cunoaşte cum funcţionează sistemul să acceseze fondurile de dezvoltare rurală, deoarece se cer o serie de documente pentru a căror obţinere este necesar un consum mare de timp şi nervi.
Ca om care am trecut prin foarte multe ca să obţin aceste fonduri, aş dori să fac două precizari: în primul rând este total falsă ideea că pentru a obţine aceste fonduri trebuie să ai relaţii şi, în al doilea rând, este foarte important să vă alegeţi un consultant capabil, care să mai fi scris şi implementat astfel de proiecte.

Rep.: Cum ai caracteriza, în trei fraze, organizaţia judeţeană a PNL?
D.M.:
În primul rând, vreau să remarc că este cea mai democratică organizaţie de partid dintre toate organizaţile de partid care există în judeţul Dolj. De asemenea, ca întreg partidul, este o organizaţie care nu se bazează pe un „om locomotivă”, ci este o organizaţie în care deciziile se iau într-adevăr prin discuţii ce au la bază argumente pertinente. Şi pentru că m-aţi rugat să fac o caracterizare în trei fraze, în încheiere aş spune că este o organizaţie care a fost puternic susţinută de la centru în toate demersurile, dar peste care trebuie să mai treacă puţin timp pentru a atinge omogenitatea pe care eu mi-o doresc pentru PNL Dolj.

Rep.: Ce-i lipseşte PNL-ului Dolj la ora actuală pentru a deveni prima forţă politică în judeţ?
D.M.:
Să ştiţi că, deşi nu pare, organizaţia PNL Dolj este, de fapt, o organizaţie tânără. Practic, în 2005 a fost prima dată în istoria PNL Dolj când toată organizaţia a dat dovadă de maturitate politică. Spun asta pentru că este prima dată când în urma unor alegeri în care fiecare dintre candidaţi şi-a jucat bine şi până la capăt şansa, organizaţia nu s-a divizat. În momentul când s-a înfiinţat PLD Dolj, niciunul dintre oamenii pe care PNL Dolj se baza nu a plecat la PLD. După părerea mea, acesta a fost, de fapt, semnalul că organizaţia PNL Dolj este pe un drum corect şi ascendent. Orice organizaţie politică este rezultatul oamenilor ce compun acea organizaţie. În PNL Dolj nu au venit oameni cu state vechi privind activitatea politică, iar lucrul acesta consider că este un bun câştigat. Chiar dacă nu am fost pe primul loc în judeţul Dolj, consider că pentru noi este mai bine să ne automodelăm reciproc şi să venim „pe piaţă” cu oameni a căror mentalitate este formată după Revoluţie.


„Ford, Electroputere şi în viitor Uzina de Avioane sunt realizările liberale“

Rep.: „Ofensiva tinerilor“ a fost un simplu slogan electoral în 2004 sau chiar s-a schimbat ceva la acest capitol?
D.M.:
Aici, las cititorii dumneavoastră să ne judece, plecând de la premisa că în PNL Dolj media de vârstă a Biroului Judeţean de conducere este de cca 35-36 de ani, că avem o serie de tineri în funcţii de conducere, funcţii în care în afara cunoştinţelor proprii au fost susţinuţi şi de structurile de partid.

Rep.: După patru ani în care PNL-ul a fost la guvernare, ce-au reuşit liberalii să schimbe în „judeţul roşu“?
D.M.:
În primul rând, nu cred că judeţul Dolj este un judeţ roşu, iar în al doilea rând cred că au reuşit să schimbe multe mii de vieţi. Aş vrea aici să reamintesc cititorilor de privatizarea de succes a fabricii Daewoo, preluată de FORD, privatizarea care a fost făcută de guvernul Tăriceanu, privatizarea Electroputere, unde sunt convins că nu se vor „construi blocuri pe liniile de cale ferată”, aşa cum prognostica un om care în România, din păcate, aplică o „politică schizoidă”, privatizarea Avioane Craiova, care, din informaţile mele, se va realiza până la sfârşitul mandatului guvernului Tăriceanu, sprijinirea dezvoltării infrastructurii (mă refer la drumul expres Craiova - Piteşti), care va începe în mandatul guvernului Tăriceanu, la Spitalul Regional, unde peste trei luni vor începe lucrările.


„Nu am fost incompatibil!“

Rep.: Dacă Dan Mogoş senior ar fi ales PSD, în detrimentul PNL, Dan Mogoş jr. ar fi luptat acum sub comanda lui Ion Prioteasa?
D.M.:
Nu, cu siguranţă nu. Din acest punct de vedere, eu pot să spun cu plăcere că la noi în familie nicio decizie nu ne-a fost impusă. Deşi retrospectiv recunosc că în anumite cazuri sfaturile date de tata au fost mai bune decât deciziile pe care le-am luat eu la momentul respectiv, singur am ales să mă înscriu în PNL, iar tata nu a fost membru nici măcar al partidului comunist. Niciodată familia nu mi-a influenţat deciziile politice.

Rep.: A fost Dan Mogoş incompatibil sau nu?
D.M.:
Răspunsul este foarte simplu şi plastic: NU. Iar acest răspuns nu este o invenţie a mea, ci este părerea celor doi jurişti, atât al Consiliului Judeţean Dolj, cât şi a Prefecturii Dolj, care mi-au dat puncte de vedere scrise în acest sens.

Rep.: De ce ai renunţat la calitatea de ales în detrimentul postului de la Prefectură?
D.M.:
Consider că un om potitic trebuie să cunoască diferitele feţe ale sistemului. Timp de trei ani şi jumătate, am fost consilier judeţean şi am invăţat multe lucruri. Activitatea de la Prefectură pot spune că îmi oferă o altă viziune a modului de lucru cu un sistem care, în final, ne reglează vieţile. Cred că un om politic este cu atât mai eficient, cu cât are o viziune de ansamblu mai bună asupra sistemului. Pe de altă parte, activitatea politică în cadrul partidului îmi solicită mult mai mult timp deoarece suntem în precampanie electorală şi eu am fost ales director de campanie electorală pe judeţul Dolj, poziţie din care doresc să obţin rezultate mai bune decât predecesorii mei.

Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus, iar dacă "l-am ochit", aveţi colţişorul dumneavoastră de pagină. De ce facem asta? Pentru că lucrul cel mai de preţ care-i lipseşte acestei ţări este conversaţia şi posibilitatea de a citi şi analiza alte păreri ale românilor ei. Şi nu vă daţi la o parte din a ne critica.

Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.

Nume:
Comentariu:
ComentariuThats rlaely thinking out of the box. Thanks!
Scris de jxaMzvgkKr
ComentariuYou’re a real deep thinker. Thanks for srahing.
Scris de TAAhwfTsNGsJ
ComentariuLa SPAMS CRAIOVA se pregatesc concedieri colective.personalul cara va fi disponibilizat, aproximativ jumatate din numarul total,este sacrificat pe altarul incompetentei lui BOC.totul se face in cel mai mare secret, in asa fel ca lovitura sa aiba efect[infarcturi,suiciduri.samd]. Secret este doar pentru cei ce se vor trezi ca o sa ramina pe drumuri,ceilalti reusind sa-si activeze relatiile ca sa nu aiba surprize.Bineinteles ca criteriul de stabilire al celor care vor ramine nu va fi in functie de competenta ci de pile.
Scris de un viitor somer
Mogoş Jr., politicianul din spatele tatălui

Mogoş Jr., politicianul din spatele tatălui

Reporter: Care ar fi primele trei lucruri pe care le-ai face dacă ai ajunge preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj? Dan Mogoş: Ca să ajung preşedinte...

Guţă „îi fură“ lui Trăistaru consilierii

Cu numai trei săptămâni şi ceva înaintea debutului campaniei electorale, spiritele se încing pe scena politică a Calafatului. În timp ce Mircea Guţă, candidatul liberal pentru primărie, a luat la colindat toate coclaurile oraşului de la malul Dunării, actualul primar, social-democratul Petre Trăistaru, a ieşit la atac, preferând câteva...
Calangiu a dat lovitura!

Calangiu a dat lovitura!

După mai multe runde de negocieri, conducerea spitalului craiovean a reuşit să învingă Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea şi Spitalul Judeţean...
“Tătuca Bleotu îşi bate joc de Drăgăşani!”

“Tătuca Bleotu îşi bate joc de Drăgăşani!”

Gheorghe Iordache, primarul municipiului Drăgăşani, îi acuză pe consilierii Partidului Social Democrat (PSD) că blochează dezvoltarea economică...

Pregătiri de Paşte

Siguranţa târgujienilor este una din priorităţile Primăriei Târgu Jiu. În acest fel, reprezentanţii municipalităţii se vor întâlni cu preoţii din oraş pentru a pune la punct ultimele amănunte legate de noaptea de Înviere. “În limita posibilităţilor îi vom ajuta pe preoţi. În scurt timp vom avea întâlniri cu aceştia la primărie,...
Prioteasa „a rupt“ de la gura europenilor 374 de milioane de euro

Prioteasa „a rupt“ de la gura europenilor 374 de milioane de euro

În cei patru ani de mandat ai preşedintelui Ion Prioteasa, judeţul Dolj a înregistrat o absorbţie de fonduri europene care depăşeşte de mai multe...
Asociaţia Depresiunea Horezu, la Târgul de Turism al României

Asociaţia Depresiunea Horezu, la Târgul de Turism al României

În perioada 27-30 martie 2008, a avut loc la Bucureşti a XIX-a ediţie a Târgului de Turism al României, cel mai important târg de acest gen din ţară....
Gutău, primar de maidan

Gutău, primar de maidan

Aociaţia “Grupul Contra”, condusă de jurnalistul Tudor Iosifaru, ia atitudine faţă de ceea ce consideră “comportamentul tot mai nepotrivit...
În Zona Sud mocneşte nemulţumirea

În Zona Sud mocneşte nemulţumirea

Cei trei liberali de frunte au fost întrebaţi de către cetăţeni unde sunt investiţiile majore ale acestui oraş, câtă vreme bugetul local este...
“Sănătatea din România trebuie resuscitată”

“Sănătatea din România trebuie resuscitată”

În data de 7 aprilie 2008, s-a celebrat Ziua Sănătăţii, eveniment cu semnificaţii deosebite, fiind cunoscut că sănătatea este un bun de mare preţ...
Primarul Amuzan reclădeşte Călimăneştiul

Primarul Amuzan reclădeşte Călimăneştiul

Primarul localităţii Călimăneşti, Ilie Amuzan (foto), este pe cale de a materializa câteva proiecte, cu investitori străini care, în 2009, vor...
Multe s-au făcut, foarte multe urmează

Multe s-au făcut, foarte multe urmează

Stimaţi cetăţeni ai comunei Mihăeşti, în urmă cu trei ani şi jumătate, dumneavoastră mi-aţi încredinţat votul. A venit vremea să vă înformez...

Maidanezii din municipiu, pe cale de dispariţie

Târgujienii se vor plimba pe străzile din municipiul Târgu Jiu în siguranţă. Dacă până acum maidanezii creau neplăceri locuitorilor, în aproximativ o lună, maidanezii vor rămâne o amintire. “Lucrătorii din cadrul DSC au început lucrările de extindere a padocului. De această dată, construcţia va avea o suprafaţă foarte mare, reuşindu-se...
 
Berceanu a dat piept cu agricultorii băileşteni

Berceanu a dat piept cu agricultorii băileşteni

Problemele fermierilor, pe care nimeni nu le luase în seamă până acum, au ajuns la urechile lui Radu Berceanu, candidatul PD-L la fotoliul de preşedinte...
O premieră cu tentă cazonă

O premieră cu tentă cazonă

În ultima zi a lunii martie, Teatrul Liric “Elena Teodorini” din Craiova a prezentat în premieră absolută opereta “Soldăţelul de plumb”,...
„La fântână-n vale“

„La fântână-n vale“

Ansamblul artistic “Maria Tănase” din Craiova invită pe iubitorii muzicii populare româneşti, vineri, 11 aprilie, la Teatrul Liric “Elena Teodorini”...

„Directorul de teatru“ deschide concertul

Nu cu mult timp în urmă, dirijorul Misha Katz (Franţa), în calitate de director artistic, s-a remarcat printr-o implicare deosebit de consistentă şi bogată în succese concertistice la organizarea Festivalului internaţional “Solomon Mykhoels”, sub patronajul preşedintelui Jacques Chirac, precum şi a Festivalului internaţional al păcii...

Ensemble „Raro“

Duminică, 13 aprilie, Filarmonica “Oltenia” din Bănie găzduieşte un concert de excepţie susţinut de Ansamblul “Raro”. Constituită din 9 interpreţi, formaţia la care predomină vioara, viola, violoncelul şi pianul a participat la prestigioase competiţii internaţionale de profil, implicându-se totodată în organizarea de master-classes...
 
Modificat, dar fără autorizaţie

Modificat, dar fără autorizaţie

Toate lumea ştie că Solomon are un spaţiu comercial pe Calea Bucureşti. Pe numele soţiei, este adevărat, dar tot familia încasează „dividendele“....
Poliţişti reeşapaţi, comunitari de nădejde

Poliţişti reeşapaţi, comunitari de nădejde

Înfiinţat în anul 2005, Serviciul Public Poliţia Comunitară Craiova a reuşit, în foarte scurt timp, să se transforme într-un veritabil „cimitir...
Hoţi în halate

Hoţi în halate

Numărul furnizorilor de servicii medicale din judeţ este de aproape 1.000. Deşi angajaţii Serviciului de control, un organism independent din cadrul...
Strâmba lege a lui Cotigă

Strâmba lege a lui Cotigă

Dacă în numărul trecut v-am vorbit despre angajări licitate la mii de euro, examene trucate, înscenări ale unor neglijenţe în serviciu subordonaţilor,...
La Oltchim se liniştesc apele concedierilor

La Oltchim se liniştesc apele concedierilor

Directorul Constantin Roibu (foto centru) a făcut o scurtă prezentare a situaţiei economice de la subunităţile diviziei agroalimentare: Complex Avicola...
 
Dicu, primarul tinerilor

Dicu, primarul tinerilor

Alexandru Dicu se află la primul mandat şi a ales să candideze în 2004 la funcţia de primar din dorinţa de a face ceva pentru localitatea Malu Mare...
Primari, studenţi de noapte

Primari, studenţi de noapte

Cu toate că sunt trecuţi de a doua tinereţe şi ocupă scaunul de primar, mai mulţi doljeni au decis să urmeze cursurile unor facultăţi. Recunosc...
Gustul şi culoarea dezrădăcinării

Gustul şi culoarea dezrădăcinării

Chiar dacă viaţa i-a adus numai greutăţi, probleme şi durere, Claudia Bădărău, în vârsta de 76 de ani, de origine din satul Stolniceni – Basarabia,...
 
Figurile sexului

Figurile sexului

Şi anii de liceu, şi primele experienţe sexuale sunt deja departe! Cu toate acestea, Kamasutra permite retrăirea tinereţii pe care nu mai năzuiai...
 
7 Sport
Ştiinţa, din nou 007

Ştiinţa, din nou 007

Iar la 380 de volţi“. Aşa începe discursul Adrian Mititelu, după fiecare meci al Craiovei sau, mai bine spus, de când oltenii au făcut o repriză...
„Sper să nu fim noi cei care decidem campioana…“

„Sper să nu fim noi cei care decidem campioana…“

Reporter.: Credeţi că dacă aţi fi rămas şi în perioada de iarnă la echipă, putea Pandurii să aibă mai mult de cinci victorii consecutive? Eugen...
„Victor era mai jigodit în joc...“

„Victor era mai jigodit în joc...“

Considerat de mulţi unul dintre cei mai talentaţi şi poate cei mai buni jucători pe care i-a dat fotbalul gorjean, alături de Dorian Gugu, fostul...
Un egal cât o enciclopedie

Un egal cât o enciclopedie

În Dicţionarul ortografic, ortoepic şi morfologic al limbii române, ediţia Ioan Ovidiu Sabău, magister de Bistriţa, există lacune. Descoperite,...
Blestem la Oltchim?

Blestem la Oltchim?

Timp de doi ani, campioana en-titre a României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a avut parte de un adevărat blestem al accidentărilor....
 
De ce Mititelu?

De ce Mititelu?

Mulţi s-or fi întrebat ce dracu-i trece prin capul chelios lui Mititelu de i-a căşunat să candideze la primărie. Mulţi, experţi în felul lor,...
Sunt anarhist, dar mă tratez

Sunt anarhist, dar mă tratez

Ştiu că subiectul summit nu prea mai prezintă interes pentru mulţi, însă nu pot să trec peste un aspect pe care l-am observat în perioada când...
Şi tu, Sabin Bălaşa?...

Şi tu, Sabin Bălaşa?...

Nu am calitatea să dilatez timpul şi spaţiul şi nu vreau să par pretenţios. Dar întâlnirea cu pictorul Sabin Bălaşa, pentru două pagini de interviu...
Pâine şi circ

Pâine şi circ

Spectacolul presei mă fascinează şi mă dezamăgeşte deopotrivă. Mă fascinează căci, asemenea unui personaj colectiv, musteşte de viaţă, de...

7 zile

Marţi, 1 aprilie Pictorul Sabin Bălaşa moare la spitalul Sf. Maria din Bucureşti, decesul survenind în urma unui atac de cord. Noul prefect de Gorj, Victor Banţa, este instalat în funcţie. Directoarea Agenţiei de Mediu Craiova, Monica Mateescu, este suspendată din funcţie printr-un ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Mediu. Doi...

Topul cu prazul

Locul I – „Judeţul roşu“ îşi respectă blazonul Liderul PD-L Dolj, senatorul Radu Berceanu, a declarat, la sfârşitul săptămânii trecute, că salariul mediu în Dolj rămâne mediu deoarece investitorii sunt alungaţi de „comuniştii“ care conduc încă judeţul. „Doljul înseamnă un judeţ în care, din 1947 şi până în prezent,...
Indiscreţii de Vâlcea

Indiscreţii de Vâlcea

Un poliţist şi un necropsier pe lista PSD. Pe lista de consilieri a PSD la Consiliul Municipal Râmnicu Vâlcea s-ar afla, se zvoneşte, cel mai cunoscut...

Indiscreţii de Gorj

După vulpe Focarele de rabie se extind în Gorj. Numărul acestora a ajuns la 54, fiind afectate peste 30 de localităţi. Ultimul caz a fost înregistrat în comuna Negomir, unde o vulpe a fost găsită moartă chiar în gura vizuinii. Autorităţile sanitar-veterinare sunt sceptice în ceea ce priveşte stoparea focarelor. Mulţi veniţi, puţini...

Indiscreţii de Olt

Copilău începe să facă greşeli Preşedintele CJ Olt, Jenel Copilău, simte că se apropie de finalul carierei sale în fruntea celei mai importante instituţii din judeţ şi face greşeli. Din ce în ce mai mari. Ultima a săvârşit-o la finele săptămânii trecute, când a invitat ziariştii într-o conferinţă de presă pentru... a mai sta...
Indiscreţii de Dolj

Indiscreţii de Dolj

Lui Drăgancea îi fuge scaunul de sub fund Liberalul Drăgancea, cunoscut pentru slăbiciunea pe care o are faţă de reprezentantele sexului frumos,...
Oamenii care văd moartea zi de zi

Oamenii care văd moartea zi de zi

Oricine s-ar pune în locul autopsierilor spune că nu ar rezista nici măcar să privească, darămite să disece trupurile celor decedaţi. Este o meserie...
 
Indiscret Cele mai citite
Indiscret Comentarii Recente
Indiscret Parteneri
Indiscret Arhiva