Îndeletniciri tradiţionale şi bucurii muzicale în Galeriile „Cromatic“

Consiliul Judeţean Dolj şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj continuă şi în acest an şcolar parteneriatul cu Centrul „Aripi de Lumină“ al Arhiepiscopiei Craiovei şi îi aşteaptă pe copii la noi ateliere de muzică şi de creaţie populară, în perioada 12 octombrie – 7 decembrie 2018.

0

Cele două ateliere, „Ca la ţară“ şi „Să ne împrietenim cu muzica“, se vor desfăşura de două ori pe lună, în zilele de vineri, în intervalul orar 14:00 – 16:00, în Galeriile „Cromatic“, la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj. Atelierul „Ca la ţară“ îi apropie pe copii de obiceiuri şi tradiţii, de specificul vieţii la ţară, iar atelierul „Să ne împrietenim cu muzica“ le dezvăluie tainele studiului muzical, îi familiarizează cu pianul, cu notele muzicale, îi iniţiază în teoria muzicii şi solfegiu.
Parteneriatul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj cu centre sociale din cadrul Arhiepiscopiei Craiovei a fost demarat în anul 2015, împreună cu voluntari ai Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Craiova.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ