Lansare de carte la Biblioteca „Aman”

0

Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” găzduieşte miercuri, 18.07.2018, începând cu ora 15:00, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, lansarea volumului „3 Teorii despre toate lucrurile”, autor Ellis H. Potter.
Ellis H. Potter este speaker, consilier şi profesor. A susţinut conferinţe pentru grupuri diverse, în diferite părţi ale lumii, cu privire la subiecte de ultimă oră, de la autoritate şi epistemologie la diferite perspective asupra lumii. A crescut în Statele Unite ale Americii, dar şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii în Europa.
Ellis Potter a fost un copil neobişnuit. La vârstă de 13 ani citea mai mult despre religii comparate, căuta adevărul, punea întrebări de genul: „Cât de departe este departe? Cine este Dumnezeu?”, găsea creştinii plictisitori, aşa că a căutat alte filosofii şi religii. Astfel, i-a descoperit pe “Zen Budişti”, adepţii întrebărilor radicale, oameni care gândeau în termeni absolutişti, dedicându-se Zen Budismului pentru următorii 15 ani, în calitate de călugăr budist. În 1976, după mai multe întâlniri şi discuţii cu dr. Francis Schaeffer, Ellis Potter a devenit creştin.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ