Vâlcea: Deputaţii PSD Neaţă şi Cocoş, întâlnire “de liniştire” cu locuitorii zonei Horezu

Pe fondul tensiunilor din Partidul Social Democrat, Eugen Neaţă şi Vasile Cocoş, deputaţi PSD de Vâlcea, au organizat, pe 13 ianuarie, o întâlnire cu cetăţenii din zona Horezu. Eugen Neaţă a anunţat pe pagina sa de socializare că împreună cu colegul său i-a asigurat pe cei cu care au stat de vorbă că programul de guvernare merge mai departe, iar PSD îşi va respecta promisiunile.

0

„Astăzi, 13 ianuarie 2018, la biroul parlamentar din oraşul Horezu, strada Unirii, nr. 10, am avut întâlnire cu cetăţenii din această zonă. Împreuna cu colegul meu, deputat Vasile Cocoş, şi preşedintele PSD Horezu, Popescu Cristian, am discutat despre problemele ridicate de participanţi şi despre modul în care acestea pot fi rezolvate. Oamenii sunt interesaţi să cunoască adevărul cu privire la multe subiecte ce se dezbat în mass-media şi ce ne-am propus noi cei din Partidul Social Democrat să facem în continuare.
Pe aceasta cale, le transmit tuturor să aibă încredere în noi. Vom merge mai departe cu programul de guvernare şi vom realiza tot ce am promis!
Aşa cum am mai spus, susţin toate proiectele benefice de interes local şi mă implic pentru ca acestea să se realizeze.
Prin măsurile luate şi proiectele implementate, judeţul Vâlcea se va dezvolta atât din punct de vedere al infrastructurii, cât şi din punct de vedere economic.
Cu toţii ştim activitatea preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, care a reuşit să atragă foarte multe fonduri pentru judeţul nostru şi parte din proiectele prezentate în şedinţe sunt în derulare.
Voi rămâne la fel de activ şi aproape de oameni, aşa cum am făcut-o şi în primul an de mandat!”, a opinat deputatul Neaţă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ