Evenimentul muzical aduce împreună o distribuţie de înaltă clasă; sub conducerea muzicală a maestrului Walter Attanasi, solistul britanic îi va avea parteneri pe scenă pe Jane Irwin (Marea Britanie), în rolul Isolda, Vilhelma Moncyte (Lituania), Dragoljub Bajić (Serbia) şi pe artiştii craioveni Ioan Cherata şi Bogdan Olaru, alături de Orchestra Operei Române Craiova.

Nume de referinţă ale artei lirice
Festivalul Internaţional „Elena Teodorini”, ajuns la cea de-a XV-a ediţie, este un eveniment cultural de notorietate europeană organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova şi al Consiliului Local Craiova, sub egida Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale. Ediţia de anvergură din acest an, care se desfăşoară în perioada 1 octombrie – 12 noiembrie, cuprinde 16 evenimente, tot atâtea prilejuri pentru iubitorii muzicii de a asculta nume de referinţă ale artei lirice şi titluri de operă în primă audiţie.

Mai multe informaţii la www.operacraiova.ro sau www.facebook.com/operacraiova

Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro sau pe pagina www.operacraiova.ro.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ