ALDE Dolj: „Trebuie să recâştigăm încrederea tuturor craiovenilor că oraşul merge într-o direcţie bună”

Anişoara Stănculescu, candidat ALDE pentru Primăria Craiova: „Oamenii aşteaptă mai mult respect pentru munca, timpul şi aşteptările lor reale, din partea celor care conduc oraşul”.

0

Din evaluarea noastră asupra percepţiilor şi aşteptărilor craiovenilor rezultă că mai bine de jumătate dintre craioveni cred că direcţia în care merge oraşul nu este cea bună.

Acest lucru trebuie să ne dea de gândit tuturor celor care vrem binele acestui oraş şi care vrem să conducem destinele lui.

Oamenii apreciază lucrurile bune care s-au făcut, dar văd că oraşul este încă la coada clasamentului între marile oraşe ale ţării şi la calitatea vieţii (sănătate publică, locuri de muncă, trafic, curăţenie, locuri de parcare, etc) şi la calitatea drumurilor şi la valorificarea tradiţiilor şi a moştenirii culturale şi la capacitatea de a transforma oraşul într-un smart city.

Craiovenii percep că nu toate energiile publice, politice sunt dedicate dezvoltării oraşului şi că interesele majoritare sunt puse încă pe locul doi în faţa celor individuale şi de grup.

Craiovenii şi-ar dori un dialog mai aşezat, permanent, cu edilii oraşului, şi-ar dori ca toţi cei care fac parte din administraţia oraşului să fie mai politicoşi faţă de cetăţeni şi cu mai mult respect pentru timpul şi pentru munca lor.

Craiovenii cred că administraţia ar trebui să găsească soluţii astfel încât, de exemplu, cozile la paşapoarte, taxe, înmatriculări, etc să fie definitiv eliminate. Ei văd că în alte oraşe acest lucru este posibil şi vor asta, în mod legitim şi  pentru oraşul lor.

Sunt doar câteva lucruri care şi ele m-au determinat să intru în această competiţie (singura femeie deocamdată) pentru  o Craiovă mai aproape de locuitorii săi.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ